Течен пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ, 120мл

Течен пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ, 120мл

 • Жив течен пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ за бебета и деца до 3 години
 • Помага за възстановяване на чревната микрофлора (микробиом)
 • Премахва причината за колики, запек и алергии при новородените бебета
 • Поддържа имунитета
 • Подходящ при деца родени със секцио, при запек, диария, хранителни непоносимости, след антибиотично лечение.
 • Произведен в България

37.00 лв.

  Поръчка без регистрация


  * Наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на поръчката.

  Течен пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ, 120мл

  Повече за продукта

  Описание

  Течният пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ / NARINE BABY MAXMUM

  пробиотична хранителна добавка, която съдържа живи, а не условно живи бактерии.

  Пробиотик Нарине е предназначен за бебета и деца от 0 до 3 годишна възраст. Клинично тестван продукт, който спомага за възстановяване баланса на чревната флора, така нареченият микробиом. Помага при колики, запек, непоносимост към храни и алергии.

  Неизграждането на полезна чревна микрофлора или нарушена микрофлора (дисбактериоза) първите месеци от живота на бебето е основната причина за колики и запек при новородените.

  Когато бебето е родено с цезарово сечение, то няма възможност да засели чревната си флора по естествен път и развива дисбактериоза.

  Чревната дисбактериоза представлява нарушение на баланса между здравата и патогенната микрофлора на червата, което води до нарушение на нормалната работа на храносмилателната система. В здравите черва полезната микрофлора, преобладава, но под влиянието на неблагоприятните фактори (вътреболнични инфекции, лечение с антибиотици, хранене) това съотношение може да се промени в полза на болестотворните микроорганизми.

  Кликнете тук за да прочетете повече за връзката между дисбактериозата и коликите при децата, статия на д-р Михаил Сяров

  Клиничното изследване доказва, че при приемане на пробиотици от серията на NARINE – НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ и НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ, коликите при бебетата изчезват oт 2 до 10 дни и полезната микрофлора започва да се развива по природните закони. Окончателното стабилизиране на микрофлората става след около месец от заселването на пробиотичните бактерии.

  Tечният пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ е пробиотична хранителна добавка, която съдържа живи, а не условно живи бактерии. Предназначена е за бебета и деца от 0-3 годишна възраст. Клинично тестван.

  Състав на пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ 120мл:

  12 вида живи пробиотични бактерии: Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium Breve и техни метаболити, хранителна среда, дестилирана вода, захароза.

  Начин на употреба на НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ:

  За постигане на максимално ефективни резултати се препоръчва редуването на двата пробиотика НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ и НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ по следната схема от таблицата:

  Таблица прием на пробиотик за деца Нарине Бейби Есеншъл

  Необходимото количество се сипва в мерителната чашка, стопля се до стайна температура и се приема 15-30 минути преди хранене. Двете бутилки задължително се редуват – преди първото хранене се дава от едната бутилка, преди следващото хранене се дава от втората бутилка, преди следващото хранене се дава пак от първата бутилка, преди следващото – от втората и т.н., колкото е броят на храненията през деня. Желателно е по същия начин да се дават и през нощта. За улеснение бутилките са номерирани.

  Бутилката се използва до изчерпване на количеството, но не по-късно от 14 дни след отваряне.

  Противопоказания и странични ефекти 

  Да не се приема НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ в случай на непоносимост към някоя от съставките на пробиотика. Досега не са открити странични ефекти на НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ и противопоказания за неговото приемане. Многоцентрово клинично изследване показва, че поносимостта му е много добра, което позволява безопасна употреба за продължителен период от време. Пробиотикът може да се прилага при бременност и кърмене!

  Начин на съхранение на пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ

  • При температура 2-8°С, краткотрайно (до 10 часа) при температура 15°С
  • Да се съхранява на недостъпно за деца място
  • Да се разклати преди употреба
  • Да не се нагрява над 40°С и в микровълнова печка
  • Да се използва до изчерпване на количеството в бутилката, но не повече от 14 дни след отварянето

  Доставката на пробиотиците се извършва при поддържане на температурния режим в топлоизолиращи транспортни опаковки.

  Търговска марка “Наринé”, пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ, 120 мл

  Произведител : Микробиологична и физикохимична лаборатория „ Медбио+ ”

  Важно!
  Този артикул не може да бъде върнат в магазина поради факта, че продуктът има кратък срок на годност, съхранява се и се транспортира в хладилни условия и може да се влоши качеството му при неправилно съхранение от страна на потребителя /Закон за защита на потребителите, чл. 57, ал. 4/

  Допълнителна информация

  Тегло 0.200 kg

  Мнения на клиенти

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

  Възможно е да харесате и…

  Заглавие

  Go to Top