Тофу, гриловано, ToFuTo, 200 гр
Защо ToFuTo e различно от останалите соеви продукти?
Произведено и пакетирано по специална щадяща суровината технология, без допълнителни консерванти. Това обяснява по-краткия срок на годност на продукта, но и по-добрите му текстура и вкусови качества. И разбира се – използваната соя е био сертифицирана.
5.99 лв.
Изчерпан
Изчерпан
Повече за продукта
Описание
Изключително богато на вкус тофу, мариновано в соев сос. Нарежи го и добави към зелена салата или го запечи на грил тиган с пресни билки. А ако искаш нещо по-така, вдъхновяваща рецепта те очаква на гърба на опаковката.
Нашата идея:
Нямаш време за рисковани експерименти, а ти се иска нещо ново? Решението – гриловано тофу с песто!
– Запечи ToFuTo на грил тиган с малко зехтин и прясна мащерка.
– Направи си домашно песто или грабни готово от магазина.
– Завърши с капки свеж сок от лайм.
Запечи ToFuTo на грил тиган с малко зехтин и прясна мащерка. Рецептата лесно се получава вкусно и с готово песто, но нашето е направено от 2 шепи босилек, 2 с.л. пармезан, 2 скилидки чесън, шепа орехи, 5 с.л. зехтин и сол на вкус. Завърши с капки свеж сок от лайм.
Не забравяй, че винаги можеш да си хапнеш ToFuTo и директно (без термичнa обработка).
Съставки:
соеви зърна*, вода, соев сос* (соя*, вода, пшеница*, сол), коагулант: калциев хлорид, слънчогледово олио*, сол.
*от био земеделие.
Съдържа глутен. Може да съдържа следи от сусамово семе и синап.
Съхранение: След отваряне да се съхранява в хладилник, потопено във вода и да се консумира в рамките на 2 дни. Съхранение на температура между 2 C° и 8 C°. Продуктът не съдържа генно модифицирани организми. Продуктът е подходящ за директна консумация (без топлинна обработка).
Хранителни стойности 100 g
Енергия 723 kJ / 173 kcal
Мазнини 11 g
от които наситени мастни киселини 1,9 g
Въглехидрати 0,9 g
от които захари 0,3 g
Белтъци 17 g
Сол 4,05 g
Опаковка: 200 гр
Производител: ToFuTo
Произход: Хърватия
Допълнителна информация
Тегло | 0.4 kg |
---|
Мнения на клиенти
НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Отзиви
Все още няма отзиви.