Устройство “Мини Енерджи”

Устройство “Мини Енерджи”

Цена в Бонус точки: 400

Код: Product 21

Изчерпан

Устройство “Мини Енерджи”

Повече за продукта

Описание

Описание

Устройство „Мини Енерджи“
Устройство „Мини Енерджи“ е универсално устройство, което поддържа високо нивото на енергия на всички системи на организма. Презарежда Вашето тяло като Ви вдъхновява за развитие, пробужда желанието ви за активен и творчески живот.
Съвременният човек непрекъснато е под силна психическа и физическа активност, намира се в състояние на непрекъснат стрес. Стресът в малки дози те заставя да мислиш, да търсиш решения, организма придобива нови полезни качества. Но прекомерното излагане на стрес ( емоционално напрежение, гео и биопатогенни фактори) намалява ефективността, организма отслабва, губи силите и способността си за активна и плодотворна дейност, което води до различни заболявания, преждевременно стареене и прави живота безрадостен. Устройство „Мини Енерджи“ е начин за отслабване на влиянието на стреса , предотвратяване на последствията и дава мощен енергиен заряд на организма.
Програмата на това устройство се основава на принципа на запазване на човешкото тяло с помощта на специално подбрани уникални и ефективни честотни формули – биорегулатори, имуномодулатори и адаптогени. Енерджи работи за целия организъм и неговите основни системи , подбирайки подходящи ключове за задействане на основните механизми за регулация. Следвайки основните закони и механизми на хомеостазата, Енерджи възстановява общите и решава частните проблеми свързани със запазването на здравето и младостта. Устройство „Мини Енерджи“ стимулира организма да възстанови нарушените функции, независимо от причината за тяхното появяване. Повишава устойчивостта на организма към натоварвания от всякакъв произход, снижава психоемеционалното напрежение, защитава от гео и биопатогенни фактори, възстановява физиологическите и биоенергетически показатели, зарежда с енергия и дарява прекрасно самочувствие и отлично настроение.
Устройството „Мини Енерджи“ е лесно за употреба. То се управлява с един бутон, зарежда се чрез USB порт и не е необходимо да се програмира допълнително.
Зареди се с енергия с „Мини Енерджи“ за свобода и успех!

Допълнителна информация

Тегло 0.9 кг

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top