МедБио+ за стави, 70 бр. веган капсули по 500 мг. екстракт

МедБио+ за стави, 70 бр. веган капсули по 500 мг. екстракт

  • МедБио+ за стави е изцяло чист продукт съставен от 100% екстракт от глухарче, репей и целина.
  • Действа благоприятно при подагра, артрит, артроза и ревматизъм.
  • Съдържа и ензима уриказа, който спомага за разтварянето на кристалите пикочната киселина често увреждащи ставите, бъбреците и жлъчката.

99.00 лв.

МедБио+ за стави, 70 бр. веган капсули по 500 мг. екстракт

Повече за продукта

Описание

Медбио+ за стави е изцяло чист продукт съставен от екстракт от глухарче, репей и целина. Съставките действат благоприятно при подагра, артрит, артроза и ревматизъм. Медбио+ за стави съдържа и ензима уриказа, който спомага за разтварянето на кристалите пикочната киселина в ставите, бъбреците и жлъчката.

Каква е ролята на ензима уриказа?

Уриказата е ензим, който участва в разграждането на пурините. Това са вещества, които се съдържат във всички клетки на тялото, както и в различно количество в хранителните продукти и напитки. Най-голямо количество пурини се съдържат в алкохола, месните продукти, рибата и морски дарове. Пикочната киселина е краен продукт от разпадането на пурините.

Уриказата спомага за разтварянето и изхвърлянето на водонеразтворимите кристали пикочна киселина от организма, като ги разгражда до алантоин, урея или амоняк. Липсата на уриказа в организма води до засилено натрупване на кристали пикочна киселина, които се натрупват с времето и могат да бъдат причина за увреждания на ставите, бъбреците, черния дроб.

Високата стойност на пикочна киселина НЕ е причина за подаграта. Намаляването на пикочната киселина силно влошава антиоксидантната защита на организма. Подаграта се причинява от кристалите на пикочната киселина, които се образуват поради липсата на ензима уриказа.

Пикочната киселина е важен антиоксидант, който се съдържа естествено в кръвната плазма на човешкия организъм. Основните цели на пикочната киселина е да унищожава свободните радикали, токсините и тежките метали натрупани в организма, отделящи отровни оксиди. Ето защо, от голямо значение е да не се намалява нейното количество в организма, което ще доведе до намаляване на антиоксидантната му защита. От друга страна кристалите на пикочната киселина са водонеразтворими, когато се натрупат в организма могат да бъдат предпоставка за появата на проблеми. За това е важно да запазим количествата на пикочната киселина (като важен антиоксидант) и да спомогнем за разтварянето и изхвърлянето на натрупаните кристали в организма.

Разфасовка: Опаковката съдържа : 70 бр. веган капсули по 500 мг. екстракт.

Съхранение: при стайна температура.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

Да се съхранява в оригиналната опаковка, на недостъпно от деца място!

Производител: Микробиологична и физикохимична лаборатория Медбио +

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Употреба

Действие: хранителна добавка при подагра, артрит, артроза, ревматизъм. Спомага за разтварянето на кристалите на пикочна киселина в ставите, бъбреците и жлъчката.

Приема се по една капсула на 20 кг. от теглото, веднъж, сутрин на гладно (или 30 мин. преди закуска са чаша вода). Приема се в продължение на две седмици.

 

Противопоказания

Противопоказания

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top