Активиран пречистен бентонит – Хидратирана бентонитна глина

119.00 лв. 116.62 лв.

Продуктът  е натурален мощен детоксикант, извлечен от бентонит – богата на минерали вулканична глина. В продължение на векове хората по целия свят са използвали лековитите свойства на бентонита както за външно, така и за вътрешно приложение. Тук е използван специален процес за рафиниране на суровия бентонит, за да се премахне слюдата, мръсотията и други замърсители с цел концентриране на активната детоксицираща съставка монтморилонит. При тази процедура монтморилонитът се подлага на колоидална суспенсия и запазва отрицателния си заряд. Тези свойства осигуряват мощна адсорбция (физическо свързване) на положително заредените вещества. (Повечето метаболитни и химични отпадъци, както и отпадъците в околната среда са с положителен заряд.) Монтморилонитът може да абсорбира около 40 пъти от собственото си тегло в положително заредените вещества, намиращи се в храносмилателния тракт. Монтморилонитът притежава силни адсорбиращи свойства и поради тази причина той не се не се усвоява от храносмилателната система, а се свързва с токсичните вещества, за да могат те да бъдат изхвърлени от организма.
Много продукти на пазара използват бентонита в суров и необработен вид. Нашият бентонит обаче е различен. При правенето на нашия Детоксикант ние използваме бентонит с най-високо качество (U.S.P. Grade) и го смесваме с пречистена деминерализирана вода. По време на този специален процес се отстранява слюдата и другите замърсители, а пречистеният монтморилонит се превръща в течна колоидална форма. Продуктът се стерилизира и се подлага на анализ в независима лаборатория по отношение на тежки метали и микробиология, за да сме сигурни, че веществото е подходящо за вътрешно използване и детоксикация.
Един грам от нашия продукт има повърхностна площ от 800 кв.м. Това е 40 пъти повече, отколкото при други продукти на тази основа. Колкото е по-голяма повърхностната площ, толкова е по-високо свойството на бентонита да се свързва с положително заредени частици (токсини).
Идеалната добавка към нашия Детоксикант е Псилиум. След смесването им с вода, тази пречистваща напитка притежава изключително полезни свойства, благодарение на разтворимите и неразтворимите фибри на живовляка и детиксициращите свойства на бентонита.

Този продукт е ключов компонент от нашата пречистваща програма.
Брой дози в опаковката: 64
Доза на прием:  1 супена лъжица за възрастни (1 супена лъжица – 15мл)
Инструкции: Вземайте по 2 дози дневно:

Първата доза – с топла вода, след събуждане сутрин; втората –  в неразреден вид, по време на вечеря.

Много е важно да се пие голямо количество вода между храненията, за подпомагане на отстраняването на вредните вещества. Детоксикантът трябва да се приема в комбинация с Псилиум с вода или сок. Може да се приема за неопределен период от време.
Детоксикантът е течност, опакована в стъклена бутилка с обем 946 мл., което осигурява запазването на натуралните й полезни свойства.

Съдържание:  Съдържание:   %DV
Натрий  5мг < 1%
Желязо 2 мг  10%

Дневните стойности в проценти се основават върху диета с 2000 калории.
Други съставки: бентонитна глина и пречистена вода.
Хранителните добавки не заместват балансирания режим на хранене.
При бременни, кърмачки, приемащи лекарства или страдащи от някакво заболяване, e задължителна консултацията с лекар преди употреба.

Нашият Детоксикант се предлага само като хранителна добавка, притежаваща пречистващи свойства, а не като средство за лечение на каквито и да било заболявания, нарушения и други състояния, свързани с влошеното здраве..

Описание

Продуктът  е натурален мощен детоксикант.  Идеалната добавка към нашия Детоксикант е Псилиум. След смесването им с вода, тази пречистваща напитка притежава изключително полезни свойства, благодарение на разтворимите и неразтворимите фибри на живовляка и детиксициращите свойства на бентонита.

Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. повече информация

Бисквитките на този сайт са разрешени, за да ви дадем възможно най-доброто преживяване по време на сърфиране. Ако продължите да използвате този сайт, без промяна на настройките, или щракнете върху "Приемам" по-долу, вие се съгласявате с общите условия за ползване на сайта.

Затвори