Антипаразитен комплекс EXTRACT cleanse PLUS- 60 капсули

65.00 лв.

Натурален антипаразитен комплекс с широк спектър на действие. Съдържа 100% натурални растителни екстракти. Благоприятства и подпомага очистването  на организма от паразити от различен вид и в различните стадии на развитие. Ефектът на синергия на компонентите създава неблагоприятна среда за паразитите, като не им позволява да се задържат и леко ги извежда от организма.

 

Описание

Антипаразитен комплекс – превенция и почистване на организма от паразити с широк спектър на действие. Оказва благоприятен ефект при:

  • паразитни и гъбични заболявания
  • кожни заболявания
  • псориазис
  • спомага за нормализиране на микрофлората на стомаха
  • оказва кръвоочистващо и жлъчегонно действие

 

Компоненти:

Екстракт от семена от тиква (lat.Cucurbita pepo)   –  тиквените семки се явяват ефективно антихелминтно средство, потвърдено от многобройни изследвания.

Екстракт от листа на папая (lat.Carica papaya) – листата на папая са богати на полезни компоненти и оказват благоприятно действие при язви и гъбични заболявания на кожата.

Екстракт от корен на джинджифил (lat. Zingiber officinale)  – мощен природен имуномодулатор и антисептик, възпрепятстващ  размножаването и оцеляването на паразити, подтискайки тяхната активност.

Екстракт от чеснов корен (lat.Allium sativum)  – оказва противомикробно и антибактериално действие по отношение на грамположителната и грамотрицателната флора, протозои, вируси, хелминти.

Екстракт от ананас (lat. Ananas comosus) –  подпомага прочистистването на организма от паразити и техните метаболитни продукти.

Екстракт от пелин (lat.Artemisia absinthium) –  антибактериално действие срещу повечето хранителни патогени, много щамове от грамотрицателните и грамположителните бактерии, притежава способността да инхибира растежа им.

Екстракт от корен на смилакс (lat.Smilax) – притежава диуретични, жлъчегонни, кръвопречистващи свойства, допринася за премахването на токсините от тялото, ускорява процеса на оздравяване, помага на тялото по-ефективно да абсорбира други лекарства.

Екстракт от ръждив бряст (lat.Ulmus fulva) – има богат химичен състав и оказва бактерицидно, диуретично, стягащо, обезболяващо, тонизиращо, отхрачващо действие.

Не съдържа химически компоненти и ГМО. Може да се приема от вегетарианци.

Начин на приемане: 

За очистване на организма от паразити –  2 капсули 2 пъти на ден, сутрин и вечер  преди хранене, с голямо количество вода.

Продължителност на приема: 15-30 дни,  след 7 дневно прекъсване да се  повтори курса 15-30 дни.  3 часa  след сутрешния прием на EXTRACTcleansePLUS се препоръчва да се приемат DetoxiTIDE PLUS, и ThymusTIDE PLUS или ImmuneTIDE PLUS за поддържане на имунитета.

За профилактика –  2 капсули 1 път на ден преди хранене, с  голямо количество вода.

Продължителност на приема: 15-30 дни 2-3 пъти през годината.  3 часa  след сутрешния прием на EXTRACTcleansePLUS се препоръчва да се приемат DetoxiTIDE PLUS и ThymusTIDE PLUS или ImmuneTIDE PLUS за поддържане на имунитета.

Опаковка: 60 броя капсули

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към някои от компонентите

Произведено в Литва за  “Real Way”, Белгия

 

 

Допълнителна информация

Тегло 100 g

Също може да ви хареса…