Тройчатка капсули, Биохерба

16.70 лв.

Налично

Тройчатката притежава силно противопаразитно действие върху целия организъм и детоксикиращ ефект върху храносмилателния тракт.

100 капсули, 250 мг. 100% натурална

Налично

Описание

Най-природно антипаразитната формула по рецептата на д-р Хулда Кларк за прочистване на паразити в тялото и детоксикация. Най-продаваното билково средство в света против паразити в тялото.

Състав: Карамфил, Сладък пелин , Зелен орех (Juglans regia, Artemisia annua, Syzygium aromaticum).
Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте по една софтгел гел капсула, два пъти дневно с 200 мл вода, преди хранене.

Приемане – вариант 1: Благоприятно е да започнете използването на добавката 3 дни преди пълнолуние, като я приемате 1 седмица. След месец преди следващото пълнолуние повторете схемата. Ако в семейството има паразити, или заразени животни, то всички членове на семеството трябва да преминат противопаразитна програма.
*За лица под 18 години приема и противопаразитното средство се опрeделят от лекар.

Приемане – вариант 2: Благоприятно е да започнете използването на добавката 3 дни преди пълнолуние, като я приемате всеки ден, в продължение на около 50 дни до приключване на опаковката. Ако в семейството има паразити, или заразени животни, то всички членове на семеството трябва да преминат противопаразитна програма.
*За лица под 18 години приема и противопаразитното средство се опрeделят от лекар.

Начин на употреба: Благоприятства детоксикацията на храносмилателния тракт, черния дроб, жлъчката и на целия организъм. Противопаразитно действие.

Хранителна добавка: Да не се превишава препоръчваната доза. Да не се използва от деца под 18 години, без родителски и лекарски контрол. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Съдържание на една капсула: 250 мг от Карамфил 83,3 мг, сладък пелин 83.3мг, Зелен орех 83,3 мг

Съдържание на дневна доза: 500 мг тройчатка.

Други съставки: Желатин, магнезиев стеарат

Хранителната стойност на хранителна добавка: 14 ккал / 100гр

Внимание: Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Преди употреба се консултирайте с лекар, ако приемате лекарства по рецепта. Поради съдържанието на йод от зелен орех, продуктът не е подходящ за хора с проблеми с щитовидната жлеза! Приема се само по лекарско предписание!

Производител: Биохерба Р ООД – Пловдив