Аспержи

18.30 лв. 17.93 лв.

Всички полезни вещества на аспержите

Богатство от фитонутриенти в удобни капсули

100% чиста традиционна билкова формула

Описание

Сега можете да получите всички фитонутриенти, които се съдържат в аспержите, само с една капсула. Ние гарантираме 100 % чистота и безопасност на нашите добавки. Събираме грижливо всички растения, от които произвеждаме продукти, и ги подлагаме на най-строг контрол за качество. Добавете сега към своето ежедневно меню аспержите от Суонсън и стимулирайте жизнената си енергия с богатство от природата.

Аспержите се консумират поради изключителния им вкус и лечебните свойства.

Аспержите са многогодишно градинско растение. Представляват месести филизи, завършващи с пъпковидни глави. Приемат се като луксозен зеленчук, поради своя сочен вкус и крехка текстура.

Аспержите са отличен източник на витамин К, витамин С, витамин А, фолат, витамините от група В, включително витамин В1, B2, B3 и B6, диетични фибри, манган, мед, фосфор, калий и протеини.

Фолатът е от съществено значение за здравето на сърдечно-съдовата система, участва в метилатионовия цикъл, биохимичен цикъл, при който метилова група – един атом въглерод и три атома водород се прехвърлят от една молекула в друга. Консумацията на 400 mg фолати дневно намалява риска от сърдечни удари. Една порция аспержи доставя почти 66% от препоръчителната дневна доза фолат.

Аспержите са много добър източник на калий и натрий. Притежават диуретично действие и се използват за лечение на проблеми с подуване, като ревматизъм и артрит.

Допълнителна информация

Тегло 50 g

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.