Бабини зъби, 100 капс., 250mg

9.90 лв. 9.70 лв.

Бабини зъби се използват за проблеми с еректилна дисфункция, импотентност, бъбреци, включително бъбречни камъни, болезнено уриниране, кожни заболявания, сърдечно  – съдова система, анемия, хронична умора и други.

Описание

Бабини зъби действа благоприятно за либидото и подпомага производството на тестостерон.

Бабини зъби се използват за проблеми с бъбреците, включително бъбречни камъни, болезнено уриниране болестта на Брайт, и като „водно хапче“ (диуретик), за да се увеличи уриниране, при кожни заболявания, включително екзема (атопичендерматит), псориазис, и краста; за сексуални проблеми при мъжете, включително еректилна дисфункция (ED), неволно изпускане на сперма без оргазъм (spermatorrhea), и за увеличаване на сексуалното желание; за сърцето и кръвоносната система проблеми, включително болки в гърдите, за проблеми с храносмилането, включително колики, газове в червата (метеоризъм), запек.

Състав: Бабини зъби (TribulusTerrestris)

Други съставки: Желатин, магнезиев стеарат

Съдържание на една капсула: 250 мг от Бабини зъби

Съдържание на дневна доза: 750 мг от Бабини зъби.

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте по една софтгел гел капсула, три  пъти  дневно с  200 мл вода, преди хранене.

Хранителната стойност на хранителна добавка: 14 ккал / 100гр

Внимание: Да не се превишава препоръчваната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.
Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Преди употреба се консултирайте с лекар ако приемате лекарства по рецепта.

Производител: Биохерба

Информацията предоставена в сайта не отменя консултация с лекар и не отменя основното медицинско лечение. Най-добър ефект се получава от паралелно прилагане на класическо медицинско лечение и природно лечение с билкови продукти.

Също може да ви хареса…