Сода за пиене

1.20 лв.

Изчерпан

30 таблетки

За пиене, промивки на устната кухина и гаргари.

Изчерпан

Описание

Содата за пиене има много и различни приложения. Използва се за потушаване на киселините в стомаха, както и при рефлукс, както се означава преминаването на съдържанието на стомаха обратно към хранопровода, при гастрит и язва подобрява състоянието, снема болката, дава временно облекчение. Содата се използва при ангини, бронхити, ринити или просто при зачервено гърло. Содата се предписва от нар. медицина за простуда и грип, тя поддържа вътрешния баланс в тялото и му помага само да се поправи. Простудните симптоми се намаляват за около 36 часа.

Содата намалява отичането на лигавиците от носа, съкращава количеството на секретите, заздравява микрораничките, които се образуват в носната кухина, намалява усещането за болка. Използва се противовирусно, има антимикотично действие.

Содата има способността да разрежда и обновява структурата на кръвта, да елиминира отлагането на соли, да се противопоставя на формирането на камъни в бъбреците, да противодейства на холестериновите плаки.

За употребата на содата и нейното действие има написани книги, а това е само кратък списък на по-специфичните умения на содата.

Указания за употреба:
За възрастни при необходимост 1-3 таблетки.
Съставки:
Натриев бикарбонат 1000mg
Задължителна информация:
Хранителна добавка!
Не превишавайте препоръчителния дневен прием!
Продукта не е заместител на разнообразното хранене!
Да се съхранява в оригиналната опаковка, на недостъпно от деца място!

Допълнителна информация

Тегло 100 g

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Сода за пиене“

Също може да ви хареса…