Витамин Е

2.60 лв. 2.55 лв.

30 меки желатинови капсули

Витамин Е – допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес

Описание

Витамин Е е мастноразтворим. Поддържа кожата здрава, ускорява регенерацията й, подобрява кръвообращението и намалява опасността от образуване на тромби, предпазва от рак на простата и на пикочния мехур, предпазва от увреждания на нерви и мускули, важен е за здравето на зрителния апарат.

Капсулите витамин Е се препоръчват за профилактика на различни заболявания, тъй като той подпомога баланса на метаболитните процеси, обмена на мазнини, ензимната продукция, хормоналното равновесие. Витамин Е може да се използва за профилактика и лечение на сърдечно-съдови заболявания, хипертония, атеросклероза, исхемична болест на сърцето, за предотвратяване на инфаркт/инсулт. Полезен е при комплексни терапии на затлъстяване, диабет, стеатоза или затлъстяване на черния дроб, както и при стерилитет, еректилна дисфункция, при опасност от аборт, за укрепване на имунната система и противоракова профилактика.

Указания за употреба:
1 капсула на ден.
Внимание: Продуктът не е препоръчителен за използване при бременност и кърмене.
Съставки:
Витамин Е ( dl – Alfa Tocopheryl Acetate) – 100mg
Задължителна информация:
Хранителна добавка!
Не превишавайте препоръчителния дневен прием!
Продукта не е заместител на разнообразното хранене!
Да се съхранява в оригиналната опаковка, на недостъпно от деца място!

Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на бисквитки. повече информация

Бисквитките на този сайт са разрешени, за да ви дадем възможно най-доброто преживяване по време на сърфиране. Ако продължите да използвате този сайт, без промяна на настройките, или щракнете върху "Приемам" по-долу, вие се съгласявате с общите условия за ползване на сайта.

Затвори