Витамин B12 – Swanson

23.99 лв. 23.51 лв.

Изчерпан

Лесно и бързо усвоим Б12, произведен в най-модерната лаборатория на Суонсън САЩ. Пълноцена доза Б12- 5мг капсула на най-ниска цена за 5мг капсула.
При избор на вит Б12 е важно да бъде лесно усвояем и да бъде мин. 5мг. Сравнете всички предложения преди да купите витамин Б12.

Изчерпан

Описание

ВИТАМИН B-12 – Methylcobalamin 5 mg. x 60 tabl. SWANSON

Доставете мощна храна за мозъка с най-модерната добавка Витамин B-12. Подсилете нервната си система с по-бързо усвоимия Витамин B-12. Особено подходящ за хора с анемия.

Хранителната добавка на Суонсън Метилкобаламин, Витамин B-12 е неврологично активна форма на B-12. Традиционните хранителни добавки с B-12 съдържат само цианокобаламин. Цианокобаламинът изисква от тялото Ви да впрегне целият си нервно-подхранващ потенциал, за да се преобразува в метилкобаламин. Метилкобаламинът на Суонсън прави това вместо Вас, така че тялото ви да получи по-активен B-12 по-бързо, за здравето на цялата ви нервна система.

Съдържание на 1 дневна доза: Витамин B-12 (methylcobalamin) 5,000 mcg

Процент дневна доза: 83,333%

Други вещества: сорбитол, манитол, микрокристална целулоза (растителна), стеаринова киселина, магнезиев стеарат, силициев диоксид, естествен аромат на ягода.

Начин на употреба: Като хранителна добавка. 1 таблетка дневно. Приема се като се смучи под езика, за по-добро усвояване. Приема се сутрин, тъй като силно тонизира мозъчната дейност и пречи на съня.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва от лица под 18 години. Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Производител: Swanson Health Products USA

Допълнителна информация

Тегло 100 g

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.