Детокси Ливър – 200 мл.

11.20 лв. 10.98 лв.

Детокси Ливър е екстракт от билки за пречистване на черния дроб. Самото име на този продукт на английски означава точно това – детоксикация на черния дроб. Произведен е в България, изцяло натурален и оказва изключително тонизиращо въздействие върху целия организъм.

Описание

Детокси Ливър е хранителна добавка създадена от билките пирей (Elytrigia repens) и бабини зъби (Tribulus terrestris) и е предназначена на първо място за пречистване на черния дроб.

Но комбинацията от тези две билки оказва тонизиращо въздействие и върху целия организъм и му въздейства положително и при състояния на безсъние, липса на сили и апатия, обща напрегнатост, раздразнителност и сънливост.

Ефектът на пречистването въздейства добре и върху бъбреците и отделителната система. Препоръчва се употребата му и в случаите след злоупотреба с алкохол, след продължителна употреба на антибиотици.

Детокси Ливър подобрява потентността и регулира нормалния хормонален баланс.

В народната медицина билката пирей е известна и се прилага при всичките заболявания на дробовете и бъбреците, при хроничен бронхит, болести на дебелото черво, захарен диабет и високо кръвно. Тя отстранява пикочната киселина от тялото и се препоръчва за подагра, като кръвопречистващо средство, ревматизъм, при обриви и алергии.

Бабините зъби в народната медицина се използват за стимулирането на половата система (повишава нивото на тестостерона при мъжете, което води до повишаване на силата, удължава ерекцията и засилва потентността а при жените повишава либидото, лекува безплодие и помага при менструални болки) и при заболявания от хепатит, на орофаринкса, стомашно-чревния тракт, черния дроб, бъбреците, началните симптоми на холелитиаза, нарушения на периферната циркулация, гнойно възпаление на меките тъкани, хроничен колит.

Детокси Ливър се предлага в шишенца от 200 мл. като сироп, подсладен е със стевия и има приятен аромат на праскова.

Начин на употреба: 2-3 пъти дневно, преди хранене по 5-10 ml.

Съхранение: В оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 25° С и относителна влажност на въздуха до 70%. Да се съхранява на място недостъпно за деца !