Детокси Ливър с екстракт от билки – 200 мл.

11.20 лв. 10.98 лв.

Детокси Ливър с екстракт от билки се употребява за тонизиране на организма и благоприятно въздействие върху черния дроб бъбреците и отделителната система

Описание

Хранителната добавка “Детокси Ливър” (200 мл.) е създадена на основата на екстракти от билките пирей (Elytrigia repens) и бабини зъби (Tribulus terrestris) и е предназначена за вътрешна употреба.

Комбинацията от тези билки тонизира организма и му помага да се справи със състояния като безсъние, липса на сили и апатия, обща напрегнатост, раздразнителност и сънливост.

Оказва благоприятен ефект и върху черния дроб, бъбреците и отделителната система. Подходящ е за пречистване на организма след употреба на алкохол, както и след продължително лечение с антибиотици. Притежава антиоксидантно действие.

Предназначен е за масова употреба във вид на сироп, подсладен със стевия и с приятен аромат на праскова.

Подобрява потентността и регулира нормалния хормонален баланс.

Начин на употреба: 2-3 пъти дневно, преди хранене по 5-10 ml.

Съхранение: В оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 25оС и относителна влажност на въздуха до 70%.
Да се съхранява на място недостъпно за деца!

Разфасовка: 200мл

Хранителните добавки не заместват балансирания режим на хранене.

При бременни, кърмачки, приемащи лекарства или страдащи от някакво заболяване, e задължителна консултацията с лекар преди употреба.