Зелена елда – стръкове

36.90 лв. 36.16 лв.

Елдата влияе положително на здравето на организма, укрепва кръвоносните съдове и като цяло сърдечно-съдовата система. Повишава устойчивостта на целия организъм срещу различни вирусни и бактериални инфекции. Предпазва и лекува кървене на венците, с мощно антиоксидантно, регенеративно и противораково действие, ефикасно противоалергично, противовирусно, противовъзпалително и имуностимулиращо средство, предпазващо от атеросклероза.

Описание

Елдата влияе положително на здравето на организма, укрепва кръвоносните съдове и като цяло сърдечно-съдовата система. Повишава устойчивостта на целия организъм срещу различни вирусни и бактериални инфекции. Предпазва и лекува кървене на венците, с мощно антиоксидантно, регенеративно и противораково действие, ефикасно противоалергично, противовирусно, противовъзпалително и имуностимулиращо средство, предпазващо от атеросклероза. Елдата помага за правилното функциониране на нервната и имунната система, допринася за намаляване на умората и изтощението, подобрява усвояването на желязото, помага за производството на колаген, за да се осигури подходящо функциониране на кожата, костите, хрущялите, зъбите, венците и кръвоносните съдове, лекува рани, изгаряния и кървящи рани, предпазва от много форми на рак.

СЪСТАВ: Зелена елда (стръкове) – 100%.  Продуктът не съдържа оцветители за храни или изкуствени консерванти, не съдържа продукти от животински произход, глутен, соя, пшеница или дрожди, не съдържа  стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони и опасни химикали от какъвто и да е вид.

Начин на приготвяне:

Приготвяне на напитка: Изсипете 1 равна чаена лъжичка или 1 кафена лъжичка (1 грам) от Зелената елда в чаша и налейте преварена вода или плодов сок при стайна температура. Разбъркайте внимателно.

Добавка към храната: Поръсете 1 равна чаена лъжичка (1 грам) от Зелената елда върху супи, салати, картофи, сосове, сандвичи и т.н.

Внимание! Не варете, не заливайте с гореща вода. Използвайте продукта само при стайна температура!

Начин на употреба: По 1 равна чаена лъжичка или 1 кафена лъжичка (1 g) два пъти на ден.

Да се съхранява на сухо място при стайна температура, недостъпно за деца, да се предпазва от светлина.

Опаковка: Пакет от 200 грама ( 200 порции по един грам)

Хранителна стойност в 100g от ЗЕЛЕНА ЕЛДА:

Информация за хранителната стойностСъдържание в 100 g на продукта% референтни стойности на нутриентите
Енергийна стойност908 kJ/222 kcal11,1
Мазнини0,9 g1,28
– От които наситени мазнини0,3 g1,5
Въглехидрати12,6 g4,8
– От които захари6,9 g7,6
Фибри71,1 g
Белтъчини5,4 g10,8
Сол0,024 g0,4
Витамин C12,1 mg15,1
Фoсфор300 mg42,8
Maгнезий160 mg42,6
Калий2000 mg100
Калций630 mg78,7

 

Посочените хранителни стойности се отнасят за продукта, готов за консумация.

 За повече информация и ползите от употребата на Зелена Елда, прочетете в приложеното описание