Пробиотик Нарине – 175 мл.

40.00 лв. 39.20 лв.

Живият пробиотик Нарине е най-мощният колонизиращ пробиотичен щам за възстановяване на здравословната микрофлора в червата при дисбактериоза. Прилага се за първоначално и второстепенно заселване на червата. Премахва дисбактериоза, хроничен  запек и диария, бебешки колики, пропускливи черва, раздразнени черва. Пробиотикът се прилага и при лечение на алергии и автоимунни заболявания, при които основна причина са възпалителни процеси в лигавицата на червата и повишена пропускливост на чревната стена. Изключително ефективен при бебета родени секцио за първоначално бактериално заселване. Течен концентрат от живи бактерии.

Разфасовка:  175 мл.

Описание

Д-р Дора Григорова: Пробиотиците защитават чревната лигавица

Какво е пробиотикът “Нарине” и за какво се използва?

Живия пробиотик „Нарине“ е най-ефективното и бързо решение за всички страдащи от синдром на раздразненото черво, хроничен запек или разстройство, алергии и автоимунни заболявания.

Пробиотичната хранителна добавка „Нарине” е високоефективен течен ацидофилен концентрат от ацидофилни бактерии  Lactobacillusacidophilus щам n.v. Ep 317/402  в хранителна среда. Бактерията Lactobacillusacidophilus, щам n.v. Ep 317/402 живее в организма на човека – с нея хората се раждат. Тя е високо активна млечно-кисела бактерия, която обитава храносмилателния тракт на човека и се колонизира в лигавицата на дебелото черво, където живее в симбиоза заедно с бифидобактериите. Освен това естествено се намира и във влагалището.

Пробиотик „Нарине“ е  с висока концентрация на колонизиращите бактерии, което осигурява поддръжка на здравословния баланс на микрофлората в целия стомашно-чревен тракт. Течната форма е научно разработена, за да може бактериите да достигат възможно най-бързо и живи до местоназначението си – червата или влагалището.

Състав

 Живи ацидофилни бактерии Lactobacillusacidophilus щам n.v. Ep 317/402 и техни метаболити, хранителна среда, дестилирана вода.

Разфасовка

Течен ацидофилен концентрат 175 мл.

Начин на употреба на пробиотик Нарине

5 до 15 мл, 2-3 пъти дневно, 30 минути преди хранене, затоплено до стайна температура.

  • Използвай до 14 дни след отваряне на флакона.
  • Да се разтръска преди употреба.
  • Да не се нагрява над 40°С!
  • Да не се затопля в микровълнова печка!
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

Забележка: Двата пробиотика от серията „Нарине“ работят заедно, като първо се приема „Нарине“, а седмица след това се добавя и „Нарине макс„.

За по-бърз и силен ефект се прилага и анално от специалист. Позвънете в центъра по интегративна медицина Биомедис в Сливен за подробности  на тел: 0888201415,  д-р Сяров. Окончателното стабилизиране на микрофлората става след около месец от заселването на пробиотичните бактерии. За начина на приложение прочетете указанията на етикета.

Предимството на течната форма на пробиотиците

Предимството на течната форма на пробиотиците с живи бактерии и с къс срок на годност е, че бактериите са размножени в лабораторни условия в подходяща хранителна среда с подходяща киселинност и на подходяща температура, концентрацията им е над 10 000 000 в 1 куб.см. Достатъчно е затоплянето им до стайна температура, за да бъде тяхната активност максимална в момента на тяхното приемане. Бактериите започват да действат веднага след въвеждането им в човешкия организъм.

Срок на годност: Срокът на годност е 4 месеца, защото това е максималната продължителност на живота на живите бактерии, и то при хладилно съхранение при t° 2-6°С. Всеки по-дълъг срок на годност означава, че бактериите не са живи, а са условни живи и за да се съживят, се изискват условия, които липсват в агресивната среда на стомаха.

Каква е разликата между живи пробиотични бактерии и лиофилизирани пробиотици продавани в аптеките?

 За активиране на пробиотичните бактерии се изискват специални условия и поради това само малка част от лиофилизираните пробиотици достигат до червата. Но те не са достатъчни за да променят трайно неблагоприятния микробен баланс в червата. Живите пробиотици внесени директно в червата се са ефективни на 80% и наистина допринасят за изграждане на нова здравословна чревна флора.

Условия на съхранение: При температура 2-6°С

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

За подробности се свържете със специалист от центъра по интегративна медицина Биомедис на тел 0888201415.