Чревен очистител Псилиум люспи от семена на живовляк

4.30 лв. 4.21 лв.

Чревен очистител – Псилиум – люспи от семена от жижовляк за пречистване и поддържане на нормалната работа на червата

Описание

Препаратът за почистване на червата представлява шушулки и семена на живовляк. Той съдържа главно фибри и не включва разслабителни или билкови стимуланти. Затова той може да се използва ежедневно за поддържане на нормална перисталтика на червата. (Разслабителните или билковите препарати „стимулират” перисталтичните мускули на червата и ако се използват редовно, водят до „зависимост” и влошават нормалното функциониране на дебелото черво). Живовлякът има хидрофилно действие, което смекчава твърдата лигавица по стените на червата и спомага за по-лесното отстраняване на отпадъците. Живовлякът помага при диета, бедна на фибри, играе важна роля при поддържане на червата в добро състояние и се смята за важен компонент, поддържащ нормалното ниво на холестерола в кръвта.

Хранителните фибри са необходим компонент на диетата, които липсват в типичното западно хранене. Липсата на хранителните фибри може да доведе до запек, повишаване на нивото на холестерола и др. Живовлякът е богат източник на разтворими и неразтворими хранителни фибри. Ежедневното приемане на живовляк осигурява на организма висококачествени фибри и нормализира перисталтиката на червата.

При приемането на който и да било продукт от живовляк трябва да се пие голямо количество вода. Необходимото количество вода е една от причините, поради които живовлякът не трябва да се приема под формата на капсули или хапчета.

-стимулира перисталтиката на червата

-действа слабително при запек

-повлиява положително холестерола

-подобрява контрола върху кръвната захар

Препаратът за почистване на червата и Детоксикант-активиран пречистен бентонит, са идеално съвместими продукти и ние препоръчваме те да се използват заедно за максимално ефективна детоксикация на стомашно-чревния тракт.

Този продукт е ключов компонент от нашата пречистваща програма.

Доза: 1 супена лъжица за възрастни.

Инструкции: Вземайте по 2-3 дози дневно, смесено с вода или сок. След това се изпива една или повече чаши вода.

Една опаковка съдържа 100 гр. псилиум.

За една опаковка Детоксикант – активиран пречистен бентонит, са необходими 4 опаковки Чревен очистител.

Този продукт се предлага само като хранителна добавка, притежаваща пречистващи свойства, а не като средство за лечение на каквито и да било заболявания, нарушения и други състояния, свързани с влошеното здраве.

Произход: Индия