Swanson NAC N-ацетил-цистеин, 600 mg.

28.30 лв. 27.73 лв.

N Ацетил цистеин (NAC) е формула на мастни киселини, която доставя храна за здравето на черния дроб, подкрепата на имунната система и цялостното благосъстояние на организма.

sw 854

Описание

Какво представлява N ацетил цистеин?

Хранителната добавка N Ацетил цистеин (също NAC) е съединение, известно като несъществена аминокиселина. Намира се в много храни с високо съдържание на протеини, като месо, риба, яйца и млечни продукти. N Acetyl Cysteine ​​може да се набави и от броколи и чесън. Произведен по естествен път, N Acetyl Cysteineis или NAC, е ефективна диетична добавка, използвана за поддържането на здрав черен дроб и имунна система.

За какво се използва N Acetyl Cysteine?

N Ацетил цистеин (NAC) се приема като подхранваща добавка при диети и фитнес, Swanson NAC капсулите насърчават холистичния подход към здравето и благополучието. Като антиоксидант, N капсулите ацетил цистеин могат да бъдат от полза за:

Поддръжка на имунната система.

Поддържане на здравето на черния дроб.

Подкрепа на борбата на тялото срещу свободните радикали.

Каква е препоръчителната дозировка на Swanson N Acetyl Cysteine ​​600mg?

Суонсън препоръчва една капсула N Acetyl Cysteine ​​600 mg да се приема веднъж дневно с вода.

Съдържание:

Желатин, което прави тази хранителна добавка неподходяща за вегетарианци, магнезиев стеарат.

Прием на Swanson NAC N Ацетил цистеин не се препоръчва, ако сте бременна или кърмите. Не продължавайте да използвате NAC капсули, ако имате стомашно-чревен дискомфорт.

Не забравяйте, че естествените терапии носят риск от противопоказания, когато се комбинират с различни медицински процедури и условия. Ето защо е от съществено значение да се консултирате с Вашия лекар преди да вземете нови добавки за здравето.

Допълнителна информация

Тегло 100 g

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.