Цинк Zinc Balance 15 мг, 100 таб, Jarrow Formulas

Цинк Zinc Balance 15 мг, 100 таб, Jarrow Formulas

 •  Всяка капсула Zinc Balance на Jarrow Formulas съдържа 15 мг. цинк под формата на цинков L-метионин и 1 мг. мед
 • Притежава мощни антиоксидантни свойства и забавя процеса на стареене. Подпомага имунната, сърдечно-съдовата и храносмилателната система.

38.00 лв.

5% Отстъпка

  Поръчка без регистрация


  * Наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на поръчката.

  Цинк Zinc Balance 15 мг, 100 таб, Jarrow Formulas

  Повече за продукта

  Описание

  Zinc Balance® на Jarrow Formulas е синергична комбинация на цинк  (Л – монометионин/L-monomethionine) и мед (меден глюконат), в съотношение на цинк мед 15 : 1.

  Цинк под формата на Л-монометионин се усвоява оптимално от организма, въпреки затрудняването на абсорбцията от фибрите и фитиновата киселина в храната.

  Минералът цинк поддържа костите и имунната система. Двата продукта, цинк и мед, са необходими за да се подпомогне процеса на супер оксид дисмутаза (SOD), който играе съществена роля в ендогенната антиоксидантна система на организма.

  Цинкът се използва широко в тялото и участва в храносмилането, обмяната на веществата, дишането и имунната функция. Той е компонент на инсулинa, влияе на абсорбцията и активирането на витамин A и има изключително важна роля за репродуктивното здраве и растежа на костите. Най-важната му роля в тялото е при обмяната и растежа на клетките. Правилния растеж, здравето на простатата и здравето на имунната система – всичко това изисква оптимално ниво на цинк. Когато цинка е в дефицит, вкусовата чувствителност е също нарушена.

  Медните добавки се използват за предотвратяване на дефицит на мед. Тялото се нуждае от мед и дефицитът му може да доведе до анемия и остеопороза. Балансът на цинк и мед е от решаващо значение.

  Използваната патентована формула OptiZinc® е превъзходна бионалична форма на цинк. Усвоява се по-лесно от обикновения цинк, тъй като съдържа една от най-лесно усвоимите форми на цинк – цинк метионат (метионин). Публикувани изследвания показват, че тази форма на цинка, в сравнение с други форми на цинка води до по-високи нива в кръвта, което ясно демонстрира по-високата бионаличност.

  Състав (в една таблетка):

  • Цинк  ( Zinc L-Methionine Sulfate) – 15 mg , 140% ПДП
  • Мед ( като глюконат) – 1 mg,  110% ПДП

  Препоръчителен прием:

  • 1 капсула на ден или през ден, за предпочитане на празен стомах или с храна, която не съдържа ядки, семена, бобови растения или зърна, за да намалите приема на фитинова киселина

  Опаковка: 100 капсули (100 дози)

  Производител: Jarrow Formulas, САЩ

  Допълнителна информация

  Тегло 0.3 kg

  Мнения на клиенти

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

  Възможно е да харесате и…

  Заглавие

  Go to Top