Чаша за кафе – коноп 350 мл., EQUA

Чаша за кафе – коноп 350 мл., EQUA

  • Уникална еко чаша за кафе GOAT с форма на рог, която придава стил на консумацията на кафе
  • Комплектът съдържа две конопени каишки за лесно носене и специален държач, който се превръща в стойка за Вашата чаша

59.99 лв.

Чаша за кафе – коноп 350 мл., EQUA

Повече за продукта

Описание

Еко чаша за кафе – коноп 350 мл.; EQUA

Уникална ско чаша за кафе GOAT с форма на рог, която придава стил на пиенето на кафе. Тя идва с комплект от две конопени каишки за лесно носене и специален държач, който се превръща в стойка за вашата чаша.

Козият рог за кафе GOAT е вдъхновен от най-великото откритие на всички времена, а именно КАФЕТО! През 13 – ти век стадо кози изяжда плодовете на един храст, което ги накарало да преливат от енергия. Това бил храст кафе. Заинтригуван, овчарят също решава да опита плодовете. Така, до ден днешен, всички се наслаждават на кафето.

А сега, обратно към 21-ви век, където се включваме ние, създавайки революция в пиенето на кафе с тази единствена по рода си чаша за кафе под уникалната форма на кози рог!

Внимателно почистете чашата за кафе GOAT преди да я използвате! Сварете подбран сорт хубаво кафе и с гордост го налейте и му се насладете. Не затваряйте веднага капака, за да не се създаде налягане от парата и да довете до пропускане от капака.

Внимание: Течността вътре се предполага, че е много гореща! Подходящо за миене в миялна машина. Не съдържа BPA материали.

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top