Действието на многоцелевия препарат от ново поколение  PROTECTION plus е насочено към  разрушаване на атипични клетки в различните видове тумори и новообразувания: антитуморно, антивирусно,  антигъбично, противопаразитно, антибактериално,  антиканцерогенно, имуноукрепващо

Компоненти на комплекса:

L.Scutellaria barbata (Байкалски шлемник)  потиска растежа на раковите клетки. Потвърдени с изследвания in vitro и in vivo ефекти на действие на химическите компоненти на растението срещу много видове рак, например: рак на белите дробове, жлъчката, стомаха, млечните жлези, матката, на простатата и др.

Растението атакува кръвоносните съдове на раковите клетки и нарушава храненето на злокачествените тумори с кислород и нутриенти. Подобно на “магическия куршум”, той действа селективно, почти без да уврежда кръвоносните съдове на здравите тъкани.

Полезните свойства на шлемника

ШлемникЛечебното растение има ярко изразени антиастматически и хистаминни свойства. В тибетската и китайската медицина тревата се  цени като антитуморно и антисклеротическо средство. То укрепва имунитета, проявява противоглистно действие. Проучванията показват наличието в растението на гликозида скутеларин.

Тревата се използва при хронична умора, нарушение на сърдечните функции, неврози, раздразнения, свързани с пред менструалния синдром. Като природен стимулатор и тонизиращо средство шлемника се смята за най – ефективния препарат с хипотензитивни и успокояващи свойства.

Противовъзпалителното и разграждащо мазнините действие позволяват използването му при простуди, за отстраняване на болки в главата.

Това е една от най –  универсалните билки, способна да разшири кръвоносните съдове, да нормализира сърдечния ритъм, за предотвратяване на конвулсивни явления.

Преди всичко шлемника притежава положително действие върху жлъчката, стомашния тракт и върху работата на черния дроб. Приема на шлемник оказва терапевтически ефект при застой на жлъч, запек. При продължителен прием растението не предизвиква привикване и отрицателно въздействие. Назначават го при начални стадии на хипертония, при безсъние, миокардит. Наблюдава се подобрение на  самочувствието и работоспособността.

Това чудно растение подобрява самочувствието при токсикози по  време на бременност. В Китай народните лечители препоръчват мазила на основата на шлемник за заздравяване на рани. Шлемник се приема при бронхит, възпаление на белите дробове. Има информация, че растението се явява добро средство за профилактика на бяс.

Екстракта от растението оказва заздравяващо и кръвоспиращо действие, неговия прием е желателен при трудно заздравяващи рани и кървене на венците. Особено добре заздравяват след операционни шевове.

Терапевтичното лекарство намалява нивото на холестерола в кръвта, намалява вероятността от образуване на кръвни съсиреци, отлична защита е срещу различни вируси и инфекции и подобрява функционирането на стомаха и червата, помага за елиминиране на запека.

Лекарството стимулира образуването на колаген и еластин, помага за увеличаване на еластичността на кожата. Проявява противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, екстрактът подобрява метаболитните процеси в дермата, ускорява процеса на обновяване на клетките.

Розово лапачо

L.Taburella impetiginosa (Розово лапачо)   инхибира растежа на вътреклетъчните паразити, гъбички, отслабва и унищожава раковите клетки, намалява отока, намалява симптомите на болката, засилва имунитета и функциите на черния дроб, бъбреците, далака, отстранява токсините и тежките метали от тялото. Притежава потвърдени с изследвания n vitro и in vivo  ефект на действие на химичните компоненти на растението срещу много видове рак, например, белодробен, стомашен, чревен, на гърдата, матката, рак на простатата.

Гравиола

ГравиолаAnnona muricata(Гравиола) извежда от организма пикочната киселина, спомага за намаляване на енергийния потенциал на засегнатите клетки и забавя растежа на тумора. Над 20 лабораторни изследвания са показали, че екстракт от L. Annona muricata има значителен антираков ефект и способност селективно да забави растежа на различни ракови клетки, включително клетъчните линии на белодробен карцином, туморните линии на гърдата, на простатата, аденокарцином, клетъчните линии на карцином на панкреаса, на аденокарцином на дебелото черво, на рак на черния дроб, клетъчни линии на човешки лимфом и аденокарцином на гърдата с множествена лекарствена устойчивост и ефективно убива раковите клетки при 12 вида рак, включително рак на панкреаса, рак на яйчниците, на дебелото черво, рак на гърдата и рак на простатата. Чудодейните компоненти на този плод възпрепятстват растежа на раковите клетки.

Чага

L.Inonotus obliquus (Чага) притежава общоукрепващи, болкоуспокояващи свойства и действа като симптоматично средство при злокачествени тумори, особено когато не се препоръчва лъчева терапия и хирургическа намеса.

PROTECTION plus

Опаковка – 30 капсули

Препоръки за употреба: 

за профилактика и в състава на комплексна терапия при:

  • злокачествени тумори с различна локализация и в различна степен;
  • доброкачествени тумори с различна локализация;
  • новообразувания от различни видове ;
  • херпес;
  • папилома вирус;
  • хепатит B;
  • автоимунни разстройства;
  • ендокринно-възрастови дисхормонални състояния, способстващи възникване и развитие на тумори.

Начин на употреба:

Действието на препарата многократно се увеличава в съчетание с прием на многокомпонентни пептидни биорегулатори MY REAL WAY, възстановяващи и оздравяващи клетките.

За профилактика: по 1 капсула 2 пъти на ден преди хранене с голямо  количество вода. 5-7 часа след сутрешния прием на препарата PROTECTIONplus да се приемат многокомпонентните пептидни биорегулатори TIDE PLUS за целевия орган и поддържане на имунитета. Продължителност на приема 2 – 3 месеца

В състава на комплексна терапия: по 1 капсула 2 пъти на ден, сутрин и вечер преди хранене с голямо количество вода. 5-7 часа след сутрешния прием на препарата PROTECTIONplus да се приемат многокомпонентните пептидни биорегулатори TIDE PLUS за целевия орган и поддържане на имунитета. Продължителност на приема 6 – 12 месеца, по препоръка на лекар.

Противопоказания:

Индивидуална непоносимост към някои от компонентите.