Franchise eshop – Иновация и пари

Прочети тази статия, само ако силно искаш да печелиш пари по интелигентен начин, като работиш за себе си! Когато поискаш, където поискаш и както поискаш.

Отговори на следните въпроси и ако отговорът на всички е да, ти имаш 100% възможност да постигнеш своята мечта.

 • Искаш ли печелиш добри пари, не само докато работиш, но и докато спиш или се забавляваш.
 • Имаш ли компютър?
 • Имаш ли Интернет?
 • Искаш ли да имаш свой печеливш електронен магазин?
 • Можеш ли да отделиш 4 часа на ден да работиш за собствения си Интернет бизнес?
 • Искаш ли да винаги да имаш толкова пари колкото са ти нужни?
 • Искаш ли да не зависиш финансово от никой друг, а само от себе си и винаги да имаш пари?
 • Искаш ли да работиш в бизнес, в който няма работно време, няма шефове, няма граници, колко ще спечелиш? Има само Ти, твоят компютър, Интернет и ние зад теб, за да ти помагаме, твоят бизнес проект да бъде 100% успешен. Да, ние ти гарантираме успех, ако наистина го искаш и вложиш своя ентусиазъм и поне 4 часа на ден.

Ако отговорите са да, ние ти казваме добре дошъл в клуба на успешните Интернет предприемачи, хора със свободен дух и пълни с идеи и енергия да променят живота си така както те го искат.

Сега може би си казваш, да искам, но не знам как. Не мога да правя сайтове. Не знам как да привлека клиенти в моя Интернет магазин. Не знам какво да продавам в него. Не знам от къде да взема стоки. Нямам пари да инвестирам в професионален Интернет магазин, за да имам шанс за успех. Нямам пари да закупя стоки, които да продавам и какво ще стане ако не успея. На кого ще продам тези стоки? Нямам необходимите технически знания и умения. И много други въпроси, които всеки нормален човек си задава. И накрая стига до извода, че това не е по силите му. Да така правят 90% от хората и се оставят на течението и милостта на другите. Затова и богатите хора са много по-малко от другите, които всеки ден ходят на работа и никога не им стигат парите. Но Ти не си един от тях Ти си бъдещ успешен предприемач, а може би и милионер. Това зависи само и единствено от теб. Необходимо е само да вложиш достатъчно усилия и енергия и успехът ще дойде при теб.
Ако все още искаш да прочетеш по нататък, как ние можем да ти помогнем да създадеш и развиеш успешен електронен магазин, то ние те приемаме в като член на нашия екип и ще работим заедно с теб за твоя и нашия успех. Защото твоя успех, ще донесе пари за теб и за нас. Затова ние сме заинтересовани ти да успееш.

Какъв е нашия финансов интерес ще се попиташ. Това да не някаква измама. Не, не е. Това е бизнес модел наречен франчайз. Най-интелигентния бизнес модел за хора, които искат да имат собствен бизнес, но нямат необходимите умения и средства. Но имат силно желание и решимост за успех, готови са да посветят своето време за разработване на нов проект, искат да работят в екип със съмишленици и партньори, които имат необходимите знания, умения и финанси, за да се гарантира успеха на проекта. Можеш да прочетеш много в интернет за франчайз модела. Тук ние ще ти кажем какво ние ще направим и какво ти е необходимо да направиш, за да сме успешни. Не забравяй твоя успех гарантира, че ние ще си възвърнем вложените средства и време в твоя проект. Затова преди да продължиш те молим да спреш да четеш и да си зададеш въпроса. Наистина ли искам да съм богат и готов ли съм да вложа необходимата енергия и време да постигна успех и да оправдая усилията и доверието на моите партньори от Franchise e-shop.

Ако отговорът ти е не. Ние ти благодарим, че посети нашия сайт www.zdravini.bg и се поинтересува от нашето бизнес предложение и ти желаем успех в другите ти начинания.

Ако отговорът е да, добре дошъл на борда. Ето в какво се състои проекта:
Това е проект съчетал най-добрите световни бизнес модели и идеи в интернет бизнеса, като сме ги преработили и обогатили за да станат достъпни за начинаещи предприемачи с ограничени финанси и умения. Основни термини: Франчайзодател и фирмата, която предоставя бизнес модела, а франчайзополучател е предприемача, който купува правото да ползва бизнес модела.

Какво ще направим ние, за да те подпомогнем да стартираш собствен интернет бизнес по нашия франчайз модел:

 1. Провеждаме с теб опознавателна среща, в която очакваме да ни запознаеш със своите цели и да ни убедиш, че си подходящ кандидат, в който ние да инвестираме. Ако те одобрим започваме да развиваме заедно твоя проект. Ние ще бъдем винаги до теб.
 2. Ние ще ти предоставим портфолио с интернет бизнеси и доставчици, от които ти можеш да избереш.
 3. Ще разработим за теб уникален интернет магазин за избрания бизнес. Стоки ще ти осигурим , без да е необходимо да ги закупуваш.Също така ти осигуряваме цялостната логистика по доставка на стоките до твоите клиенти.
 4. Как ще функционира твоя бизнес: Ти само продаваш. Ние осигуряваме стоката. Ние се грижим стоката да стигне до клиента, да гарантираме плащане и да осигурим след продажбен сервиз и рекламации. Ние гарантираме, че след осъществена продажба ти ще си получиш своята комисионна,която е процент от продажната сума на продукта. Така всички получават каквото им се полага. Клиентът е гарантиран да получи качествена стока,а ти полагаемата ти се комисионна.
 5. Маркетинг. Ако ти си специалист по маркетинг или просто желаеш сам да осъществяваш маркетинга и рекламата за своята дейност, ще си свободен да го правиш. Ако искаш ние да се заемем частично или напълно с интернет маркетинга и рекламата на твоя магазин, ние ще го направим. За целта ще ти предоставим предварително кратък план с минимален бюджет, осигуряващ максимален шанс за първи позиции на твоя сайт в гугъл.
  Ще ти покажем как можеш сам да си правиш безплатна реклама, така че началните инвестиции да са минимални. Ако нямаш време или тази дейност не ти допада, ние ще го направим за теб.
  Също ще те обучаваме какво е необходимо ти да правиш, за да се гарантира по-висок рейтинг на сайта ти. В зависимост от твоите лични планове и амбиции ще ти предоставяме възможности за безплатни и платени обучения, така че да ставаш все по-добър в маркетинга и бизнеса ти да генерира все по-големи печалби.
 6. Техническа поддръжка на сайта. Годишна такса от 120 лв. за техническа поддръжка на сайта. Изплатена на две вноски. По всяко време може да поиска съвет и техническа поддръжка за управлението и отстраняване на технически проблеми на магазина си. Ще имаш е-мейл на който да изпращаш всички запитвания към наш сътрудник , който в рамките на максимум 4 часа ще се свърже с теб и ще ти помогне.
 7. Логистика на стоки, рекламации, сервиз и пари. Ние осигуряваме цялостната логистика на стоки, рекламации, сервиз и пари. Ти само продаваш и си взимаш комисионна която е процент от продажната цена на продукта.
 8. Ако ти искаш да добавиш стоки на по-късен етап в твоя магазин и да поемеш цялата логистика по доставка и експедиция за своя сметка, ще си свободен да го правиш и доразвиваш магазина си. Условието е клиентите да са получили точно това, за което са заплатили при най-висок стандарт на обслужване. Т.е. ти ще можеш свободно в бъдеще да развиваш собствения си бизнес. Защото това е твоя бизнес.
 9. Инвестиции. Първоначалната инвестиция за закупуване на лиценз за франчайз е 550 лв. Сумата е изключително малка и не бива да те заблуждава. Това е така заради нашия социален ангажимент и политика да дадем възможност на повече млади хора да се реализират и да работят за себе си.За по голямо улеснение сме вкарали и опция за закупуване на магазина на изплащане на 3 вноски.
  В лицензионната такса за включени:
  – Готов за бизнес електронен магазин зареден с всички или избрани от франчайзополучателя продукти от магазина: zdravini.bg ,по дизайн и функционалности показани в демо магазина http://zdravini.com/ с добавен блог.
  – Професионално изготвена фейсбук страница.
  – Обучение за управление на магазина.
 10. Изработване на уникален електронен магазин със собствен домейн и едногодишен хостинг. За изработване на ел. магазин се заплащат само 30% от реалната стойност за интернет магазин със заредени в него стоки. Реалната стойност на такъв интернет магазин варира между 1500 и 2000лв. А сега вие получавате Вашият интернет магазин само за 550лв.
 11. Месечна такса за франчайз лиценз: Месечна такса от 10лв за дропшипинг, хостинг и маркетингови съвети, консултации и помощ при разработване на бизнес и рекламна стратегия. Безплатно за първите 6 месеца. При удвояване обема на сайта в следствие на обема статии в блога и продуктовата листа, таксата ще бъде увеличена с 10лв, поради промяна на хостинг плана.
 12. Санкции и прекъсване на договора за франчайз: Договора се подписва за срок от три години. В случай на прекъсване на договора от страна на получателя на франчайз има две алтернативи. Първата е да се върне електронния магазин и да се прехвърли собствеността на доменейна на наше име. Така ние ставаме собственик на сайта. В този случай получателя на франчайза не дължи други санкции към франчайзодателя. Втората алтернатива е ако франчайзополучателя иска да задържи сайта ни доплаща сумата до нормалната пазарна стойност от 1500лв за изработване на такъв електронен магазин и с това договора се прекъсва, без допълнителни санкции.
 13. Цялата дейност се извършва от и за сметка на франчайзодателя(т.е.от теб) и той е отговорен пред закона за всички свои действия, ако са в разрез със закона.Какво ще кажеш, ако всяка сутрин като се събудиш видиш, че банковата ти сметка е пораснала? Интернет ще ти се отплаща многократно за твоята решителност, предприемчивост и инвестирано време в твоя нов проект, който ще промени изцяло животът ти.

Тук можеш да разгледаш официалният сайт за допълнителна информация за проекта и как изглежда франчайз магазинът http://franchiseshop.bg/. Промени на темата не са възможни. Възможна е промяна в цветовете както и добавяне на Блог, в който ще можеш да поставяш статии с информация за своите клиенти.