При среща със специалист от медицински център по интегративна медицина се осъществява обща биорезонансна диагностика и медицинско изследване за определяне общото състояние на организма, наличието на паразити, работата на панкреаса, надбъбречните жлези, черен дроб, жлъчка и др., недостиг на витамини(В, D..), минерали(йод, калций, желязо..), микроелементи(селен..) след което се назначават лабораторни изследвания за:

Определяне нивата на тиреоидните ви показатели – ТSH, FT3, FT4, RT3
Изследване на маркери за възпаления
И други по преценка на лекарите от центъра.

Следва комплексна терапия, която включва:

Биорезонансна терапия за пълно клетъчно прочистване за изчистване на тялото от токсини и паразити.

Храненето – съвети за подходяща хранителна диета, като на първо място препоръчваме да се премахнат от рациона храните съдържащи глутен, рафинирани захари, храни причиняващи възпаления и дразнещи стомаха(напр.бобови), изкуствени подсладители, млечни храни. Препоръките се изготвят на база общото ви здравословно състояние на всички органи и системи

Провеждаме Вега тест с цел елиминиране на храните, които не се усвояват добре от организма ви на този момент. След провеждане на терапевтичния курс, диетата ще бъде променена.

До някъде и популярния „Автоимунен протокол” на д-р Брайт съвпада с нашите препоръки. За този протокол има много информация в интернет, в различни фейсбук групи и е добре да разширите познанието си тази област.

И тук идва новото, което гарантира бързи резултати – прием на многокомпонентни пептидни биорегулатори.

Моля, не бързайте да кажете поредната реклама или отново се опитват да ни накарат да купуваме нещо. Имайте търпение и прочетете информацията за пептидите.

Защо е необходимо приемането на многокомпонентни пептидни биорегулатори и какво е тяхното предимство пред досега използваните хранителни добавки?

Наложително е използването на добавки заради проблемът с пропускливите черва, който имат всички с автоимунни заболявания, намаленото количество и качество на витамини, минерали и микроелементи в храната, и непълното им усвояване от организма и т.н.

Предимството на многокомпонентните пептидни биорегулатори на MRW се състои в това, че в една капсула присъства всичко необходимо като добавка за правилното функциониране на органи и системи. Всеки пептид е органоспецифичен, например всичко необходимо, в оптимална доза, за правилната работа на щитовидната жлеза се доставя с капсулката ThyroidTIDE PLUS

Състав:

  • Пептиден комплекс NC,
  • L-тирозин,
  • L-ацетил карнитин,
  • Витамин Е,
  • Калиев йодид,
  • Дикалциев фосфат,
  • Цинков глюконат.

Капсулката е изработена от особен стабилен полимер – хипромелоза, устойчив на действието на компонентите от комплекса. Постепенното разрушаване на еластичната капсула, способства за регулираното освобождаване и пълното усвояване на хранителните вещества във всяка част на стомашно-чревния тракт. Растителният произход на хипромелозата не предизвиква алергии, раздразнения и позволява многокомпонентните пептидни биорегулатори да се приемат от хора с различна култура и диетични традиции, включително вегетарианска.

Какво представляват пептидите?

Защо Пептидите на MyRealWay са уникални?

Какво прави Пептидите на MyRealWay толкова специални? Каква е разликата между тях и други съществуващи пептидни продукти?

Уникалност на Пептидите MyRealWay – най – ново поколение нискомолекулни натурални пептиди за пиене, признати за един от най-ефективните и прогресивни методи за биолечение в Европа!
Висока биологична стойност запазена благодарение на:
– съвременни технологии за дълбочинно пречистване и преработване на суровините
– иновационни методи на ензимна хидролиза на протеините от животински произход
– революционна мембранна технология за отделяне на ензимите на пептидите със зададена молекулярна маса и целеви функционални свойства

3.Сложен многокомпонентен състав:
Всяка капсула съдържа нискомолекулни пептиди, натурални витамини, минерали и билкови екстракти в специална натурална капсула за продължително усвояване в тънките черва.

4. Синергията (ефекта на взаимодействие).
Всички компоненти са старателно подбрани с цел, взаимно да се допълват и подсиливат действията си. Пептидите са строителния материал на организма. Минералите подпомагат организацията на аминокиселините в нужния за организма ред. Витамините предоставят енергия на минералите с цел синтезиране и усвояване на аминокиселините. Ензимите създават необходимите условия за работа на витамините.

5. Избирателно въздействие върху органите.
В състава на всеки отделен биорегулатор MyRealWay влиза пептиден премикс, имащ ясно направление и специфично регулаторно действия върху клетките и тъканите на целевия орган.

6. Продължителността на ефекта от действието им е от 6 до 12 месеца след завършване на терапевтичния курс.

100% натурална продукция.
Уникален състав от 100% натурални продукти без консерванти и изкуствени вредни съставки. В състава на продукта влизат само натурални пептиди от животински произход, екстракти от лековити растения, витамини и минерали.
Уникална растителна капсула.
Тази специална растителната капсула съхранява терапевтическите свойства на натуралните пептиди от животински произход и ефективното им усвояване в тънките черва. За разлика от желатиновите капсули, растителната капсула запазва натуралните пептиди от стомашната киселина и осигурява бавно, контролирано навлизане директно в кръвоносната система, за пълноценно усвояване на хранителните вещества от клетките на организма.
Натуралните пептиди регулират състоянието на клетките, заставят клетките да работят правилно и организма започва да се регенерира и лекува сам, реставрират се поразените органи и тъкани, за сметка нормализиране работата на клетъчно ниво.

Можете да поръчате пептиди тук