При хипофункция на щитовидната жлеза отлични резултати се постигат с комплексна пептидна програма чрез приемане на пептидите ThyroidTidePlus, VesselTidePlus, ImmuneTidePlus.

ThyroidTIDE PLUS

Пептиди MyRealWay Паратироид „ParathyroidTIDE PLUS“ 30 капсулиСъстав:

Пептиден комплекс NC,

L-тирозин,

L-ацетил карнитин,

Витамин Е,

Калиев йодид,

Дикалциев фосфат,

Цинков глюконат.

Многокомпонентен пептиден биорегулатор ThyroidTIDE PLUS е комплекс от ефективни и селективно действащи пептиди, обогатен с комплекс необходими ингредиенти за нормализация работата на щитовидната жлеза и активация обмена на вещества. Той е доставчик на хранителни вещества, насочени към поддържане здравето на щитовидната жлеза.

Ефективността на Многокомпонентен пептиден биорегулатор ThyroidTIDE PLUS се дължи на:

– въвеждането в организма на комплекс от физиологично активни безопасни нискомолекулни пептиди NC, които оказват защитно въздействие, повишават устойчивостта на клетките към хипоксия, действието на токсините и увреждащи фактори с различна природа. Биосинтезираните пептиди NC притежават закодирана информация, съдържаща се в съответстващите аминокиселини, и въведени в организма, нормализират обмена на вещества в щитовидната жлеза, увеличават ефективността на процесите на усвояване на хранителни вещества и извеждането на продуктите от метаболизма, оказват положително влияние на хормоналния статус при нормални и патологични условия, подпомагат поддържането му на физиологично ниво.

– Специфичното действие на йода и L-тирозина върху щитовидната жлеза, води до нормализация на изработката на хормони от жлезата и на нейните размери. L-тирозин е предшественик на адреналина, глутаминовата киселина и невротрансмитерите, регулиращи настроението. Той подобрява функциите на хипофизата, щитовидната жлеза, надбъбречните жлези, намалява апетита и намалява мастната тъкан.

– Специфичното действие на L-ацетил карнитина е насочено към храненето и възстановяването на целостта на клетките и техния енергообмен. L-ацетил карнитин подобрява паметта, настроението и познавателните функции, поддържа нормалната функция на имунната система.

– Витамин Е и цинков глюконат са важни фактори на клетъчния метаболизъм. Чрез комплексно взаимозависимо действие, те повишават устойчивостта на клетките към хипоксия и токсични въздействия.

Препоръки за приложение:

– За профилактика развитието на заболявания на щитовидната жлеза;

– Фонова корекция след оперативна интервенция на щитовидната жлеза или преди нея;

– Фонова корекция при хормонална терапия на заболявания на щитовидната жлеза.

Начин на приложение:

Възрастните приемат в продължение на 1 месец вътрешно, по 1 капсула дневно, 20-30 минути след ядене, с достатъчно количество вода. Допуска се по-продължителен прием на препарата до 2-3 месеца за профилактика заболяванията на щитовидната жлеза.

Многокомпонентен пептиден биорегулатор Thyroid TIDE PLUS – ефективно и безопасно средство, позволяващо да се съхрани нормалната работа на щитовидната жлеза, да се допълни йодния дефицит в организма, да се предотврати заболяването на щитовидната жлеза.

VesselTIDE PLUS

Многокомпонентен пептиден биорегулатор VesselTIDE PLUS

Пептиди MyRealWay Вес „VessTIDE PLUS“ 30 капсулиСъстав:

Пептиден комплекс ND,

Екстракт от гроздови семки( Vitis vinifera L.)

L-аргинин,

Витамин В6,

Витамин В1,

Витамин А,

Витамин В12,

Витамин В2,

Дикалциев фосфат.

Съвременната иновационна разработка – Многокомпонентен пептиден биорегулатор VesselTIDE PLUS, е обогатен с комплекс ингредиенти с целево специфично въздействие на структурно-клетъчните компоненти на стените на кръвоносните съдове и особено на вените, за възстановяване на тяхната пропускливост и тонус. Ефективността на Многокомпонентен пептиден биорегулатор VesselTIDE PLUS се дължи на:

– Постъпването в организма на комплекс физиологични активни и безопасни за организма нискомолекулярни пептиди ND, притежаващи избирателно действие върху структурните компоненти на стените на венозните кръвоносни съдове и способстващи за ускорение на регенеративните и репаративни процеси.

– Специфичното действие на екстракта от гроздови семки, суперконцентрат на биофлавоноиди, мощни природни антиоксиданти, притежаващи уникални за съдовите нарушения свойства: укрепват съединителната тъкан на всички кръвоносни съдове (артерии, вени, капиляри), отстраняват нарушенията на микроциркулацията на кръвта в капилярите, намаляват отоците и опасността от образуване на тромби, способстват за намаляване на нивото на холестерина и нормализация на кръвното налягане. В Европа екстрактът от гроздови семки от червено грозде е признат за най-ефективното средство при разширени варикозни вени.

– Специфичното действие на Л-аргинина, аминокиселина, играеща важна роля в прочистването на организма от белтъчни шлаки. Л-аргинин е ефективен за профилактика и комплексна терапия на атеросклероза и усложненията, за подобряване на реологичните свойства на кръвта, намаляване риска от образуване на тромби и атеросклеротични плаки.

– Комплексното действие на витамин А, тиамин хидрохлорид (витамин В1), ривофлавин (витамин В2), пиродоксин хидрохлорид (витамин В6), витамин В12 насочени към поддържане на въглехидратния метаболизъм, синтеза на нуклеинови киселини, тъканното дишане, усилване на антиоксидантния потенциал на тъканите на стените на вените на постоянно ниво и нормализация на състоянието на кръвосъсирване.

Препоръки за приложение:

– Възстановяване кръвоснабдяването на страдащи органи и системи.

– За профилактика на възрастовите изменения по венозните стени;

– Варикозна болест, разширени вени, хемороиди

– За профилактика – предотвратяване развитието на венозна недостатъчност при работа, свързана с продължително стоене на крака, при хроничен запек, при прием на контрацептиви;

При изготвянето на Многокомпонентен пептиден биорегулатор VesselTIDE PLUS е използвано най-съвременното оборудване, екологично чисти суровини и технологии. Всеки препарат постъпва във вътрешната среда на организма в капсули, изготвени от особен стабилен полимер – хипромелоза, устойчив на действието на аминокиселинния пептиден комплекс и биологично активните съединения от рецептурата. Постепенното разрушаване на еластичната капсула, способства за регулираното освобождаване и пълното усвояване на хранителните вещества във всяка част на стомашно-чревния тракт. Растителният произход на хипромелозата не предизвиква алергии, раздразнения и позволява многокомпонентните пептидни биорегулатори да се приемат от хора с различна култура и диетични традиции, включително вегетарианска, кашерна или халална (позволена от Ислямския закон) система на хранене.

Начин на приложение:

Възрастните приемат в продължение на 1 месец вътрешно, по 1 капсула дневно, 30 минути след ядене, с достатъчно количество вода. Допуска се по-продължителен прием на препарата до 2-3 месеца профилактика. Преди прием е препоръчително да се консултирате с лекар.

Противопоказания:

При повишена индивидуална чувствителност към компонентите на препарата; по време на бременността и кърмене; при деца, във връзка с отсъствието на данни.

Многокомпонентен пептиден биорегулатор VesselTIDE PLUS – съвременно, високотехнологично ефективно средство за възстановяване оптималното кръвоснабдяване на органите, профилактика и диетфонова корекция на венозна недостатъчност и съдови нарушения, за съхраняване на здравето

ImmuneTIDE PLUS

Многокомпонентен пептиден биорегулатор ImmuneTIDE PLUS

Пептиди MyRealWay Имун „ImmuneTIDE PLUS“ 30 капсулиСъстав:

Пептиден комплекс NL с разклонена верига,

L-аргинин,

Витамин С,

Полифеноли,

Ехинацея пурпурна (Еhinacea purpurea),

Цинков глюконат,

Дикалциев фосфат,

Витамин А.

Имунната система – това е съвкупност от органи, тъкани и клетки, работата на които е насочена към непосредствената защита на организма от различни заболявания и на унищожението на вече попаднали в организма чужди вещества. Имунната система основно е в лигавицата на храносмилателната и дихателната система и представлява своеобразна бариера на пътя на различните инфекции – бактериални, вирусни, гъбични, формирайки неспецифичен имунен отговор на тяхната инвазия. При наличие на срив в работата на имунната система, нараства риска от развитие на инфекциозно-възпалителни заболявания и атоинтоксикация на организма

Съвременният Многокомпонентен пептиден биорегулатор ImmuneTIDE PLUS способства поддръжката и възстановяването на балансиран имунен статус на организма и активация на неспецифичената имуненна резистентност, особенно важна при автоимунни състояния.

Ефективността на Многокомпонентен пептиден биорегулатор ImmuneTIDE PLUS се обуславя от:

– Уникален комплекс от специално разработени физиологично активни нискомолекулярни пептиди NL, избирателно, ефективно и безопасно въздействащи на клетъчните структури на имунната система, отговорни за неспецифичния имунен отговор.

– Включването в рецептурата на ImmuneTIDE PLUS на полифеноли на Ехинацея пурпурна, витамин С, L-аргинин и цинков глюконат с цел усилване ефективността на възстановяване на структурно-функционалната организация на органите на имунитета.

Ехинацея пурпурна отдавна е известна като прекрасен стимулатор на имунната система, природен антибиотик. Полифенолите на Ехинацея пурпурна притежават широк спектър от физиологични важни свойства, отличаващи се със своята пълна безопасност. Полифенолите на Ехинацея пурпурна са способни да поддържат имунната система, да увеличават количествата левкоцити – защитници на организма от бактериални и вирусни инфекции, паразитарни инвазии; стимулират производството в организма на интерферон – специфичен белтък, защитаващ клетките от проникването на вирусите; притежават противовъзпалително действие. Полифенолите на Ехинацея пурпурна укрепват защитните сили на организма, доказана е тяхната висока ефективност не само по отношение на вирусите, но и по отношение на бактериите, предизвикващи възпаление на дихателните пътища, пътищата за извеждане на урината и по кожата.

Витамин С – водоразтворим витамин, мощен антиоксидант, реализиращ своята активност в междуклетъчното пространство, играещ важна роля в защитата от разрушителното действие на свободните радикали. Витамин С усилва процесите на възстановяване, увеличава устойчивостта към инфекции, намалява ефектите на въздействие на различните алергени.

Биологичната роля на L-аргинина в организма на човека е свързана със синтеза на оксиди на азота, изпъква по-нататък в качеството си на инициатор на множество биологични реакции, водещи към различни жизнено важни биологични ефекти. L-аргинин като предшественик на азотния оксид е важен за стабилната работа на имунната система, обезпечавайки нейната активност по отношение на чуждите клетки, в това число и към микробите.

Витамин А – участва в окислително-възстановителните процеси, регулацията на синтез на белтъците, способства за нормалния обмен на веществата, необходим за растежа на нови клетки, забавя процеса на стареене. Витамин А е необходим за нормалното функциониране на имунната система и се явява незаменима част от процеса на борба с инфекциите.

Препоръки за приложение:

– При изявени нарушения на имунния статус;

– Автоимунни заболявания;

– В качеството на помощно средство при инфекциозно-възпалителни заболявания;

– В периода на възстановяване след инфекциозно-възпалителни заболявания;

– За профилактика на остри респираторни заболявания и грип;

– След химиотерапия и лъчетерапия;

– За профилактика при психоемоционален стрес;

– За профилактика при неблагоприятни въздействия на околната среда (екологични, геопатогенни, йонизиращо лъчение);

– За поддържане функциите на имунната система при възрастни хора.

Начин на приложение:

Възрастните приемат в продължение на 1 месец вътрешно, по 1 капсула дневно, 30 минути след ядене, с достатъчно количество вода. Допуска се по-продължителен прием на препарата до 2-3 месеца, за повишаване активността на имунната система и профилактика на остри респираторни заболявания.

Противопоказания:

При повишена индивидуална чувствителност към компонентите на препарата; по време на бременността и кърмене; при деца, във връзка с отсъствието на данни.

Начин на приложение на комбинацията: Защо трите продукта се прилагат в комбинация? Как се допълват и какво е предимството на комбинираният прием пред пиенето само на един продукт?

Днес, това са продуктите, които осигуряват видими резултати, без по някакъв начин да натоварват и увреждат тялото!

Що се отнася до цената на пептидите – тя е в пъти по-ниска от цената на познатите до сега пептидни продукти!

Положителните отзиви от тези, които вече са използвали пептидите на MyRealWay са много и интересът в света към тези продукти расте с бързи темпове. Висока ефективност на продуктите доказаха забележителните резултати постигати още след първият месец на прием на програмата за Хашимото.

Най-важното преимущество на пептидите на MyRealWay е, че те не са химически продукти, а напълно естествен продукт и така се гарантира, че няма да доведат до алергични реакции, дисбаланс на чревната флора и други проблеми, които могат да възникнат при лечение на заболяване с класически хапчета, при което тялото трябва да обработи много химически вещества.

От къде можете да закупите многокомпонентни пептидни биорегулатори MyRealWay(известни още, като: Пептиди, пептиди за пиене)?

Учените, които са създали тези продукти, с цел намаляване на оскъпяването на продукцията при преминаване през магазинната или аптечна мрежа, са се спряли на каталожно и интернет разпространение.

Можете да ги поръчате от тук: ThyroidTidePlus, VesselTidePlus, ImmuneTidePlus.