ВНИМАНИЕ!

Специално за активно спортуващи, хронично боледуващи, психически стресирани и здравословно мислещи хора!

Ако спортуваш активно, ако имаш някакви заболявания, ако просто искаш да намалиш стареенето, то тази кана е точно за теб.

Кана за насищане на питейна вода с молекулярен водород.
В домашни условия, на кухненската маса, в офиса,
ще имате оздравителна вода, наситена максимално с водород. Пиенето на водородна вода е последният писък в науката за здраве.

Благодарение на редовното пиене на водородна вода, Вие и вашето семейство ще получите най-мощният антиоксидант, който ще Ви донесе много ползи:

Здраво тяло

Помага за по-добро храносмилане. Подобрява дейността на мозъка, концентрацията и енергийните нива. Подпомага детоксикацията на тялото. Подобрява състоянието на кожата и намалява акнето.

Стрес и умора

Подпомага регенерацията на клетките и забавя процесите на стареене. Укрепва имунната система и съпротивителните сили на организма.

Спортуваш активно

Намалява възпаленията в тялото и облекчава болки в ставите. Помага за по-бързото възстановяване след тренировки и натоварване.

Виж каната в действие:

Когато лекарите открият и ни съобщят, че имаме хронично заболяване, хипертония, диабет, чернодробни, бъбречни или други проблеми, често ни казват “Ами, така ще е, приемай лекарствата!” и т.н.

А на активно спортуващите и фитнес ентусиастите, рядко някой ще им обясни, че при високи физиески натоварвания се отделят толкова много свободни радикали, че клетката буквално страда докато не се освободи от тях.

Пускане на видеото

При високи физически натоварвания, стрес, болести, прием на медикаменти и инфекции в организма се увеличава образуването на свободни радикали.

Това са нестабилни молекули, които имат несдвоен електрон и активно търсят друга молекула, от която да отнемат електрон. По този начин те предизвикват оксидативен стрес и увреждане на клетъчните структури – мембрани, белтъци, ДНК.

ко свободните радикали се натрупат в големи количества, нарушават нормалното функциониране на клетките. 

По време на високо физическо натоварване, болестни процеси, стрес, прием на лекарства и инфекции в клетките могат да се генерират различни реактивни кислородни видове (ROS). 
Доказано е, че молекулярният водород (H2) има антиоксидантни свойства и може да помогне за неутрализирането на тези свободни радикали. Той действа като селективен антиоксидант, което означава, че избирателно насочва и неутрализира вредните свободни радикали, като оставя полезните незасегнати.

Точният механизъм, чрез който молекулярният водород упражнява своите антиоксидантни ефекти, все още се проучва, но се смята, че включва способността му да улавя и неутрализира свободните радикали, както и потенциала му да регулира нагоре ендогенните антиоксидантни защитни системи.
Химически молекулярният водород (H2) може да реагира със свободните радикали, за да образува вода (H2O) и да неутрализира техните вредни ефекти.
В обобщение, при големи физически натоварвания, болестни процеси, стрес, прием на лекарства и инфекции в клетките могат да се генерират различни свободни радикали. Молекулярният водород действа като антиоксидант и може да неутрализира тези свободни радикали, като реагира с тях, за да образува вода, като по този начин намалява техните вредни ефекти.

При стрес, натоварвания и болестни процеси в организма най-често се образуват следните свободни радикали:
Супероксиден радикал (O2-) – образува се при увреждане на митохондриите и други клетъчни процеси.

 • Хидроксилен радикал (OH-) – много реактивен и токсичен радикал, който уврежда ДНК, протеини и липиди.
 • Пероксилни радикали (ROO-) – образуват се при окисляване на липиди.            Молекулярният водород (H2) действа като антиоксидант, като отдава електрон на свободните радикали и ги превръща в неутрални молекули:
  O2- + H2 → H2O2
  OH- + H2 → H2O
  ROO- + H2 → ROOH
              По този начин водородът неутрализира свободните радикали, преди да са нанесли сериозни увреждания на клетките.
  Вече има много научни проучвания за ползите от пиенето на водородна вода при най-различни състояния и заболявания, Паркинсон, Алцхаймер, атопичен дерматит при деца и др.

Тези резултати събрахме в електронната книга
“Ползите от пиенето на водородна вода”, която ще получите като бонус при закупуването на КАНА за ВОДОРОДНА  ВОДА.

ЗАЩО ТОЧНО КАНА И ЗАЩО С ВОДОРОД?

 

Като практикуващи интегративна медицина и привърженици на холистичният подход, решихме, че нашите пациенти трябва да пият правилната вода.

    Съществуват машини за “алкализиране и йонизиране” на водата които струват хиляди долари. Няма да изброяваме марки. Всички ги знаем. Най-евтината която успяхме да доставиим от водеща фирма в САЩ и Канада струваше с доставка и мито 1800 лв. Монтирахме я към тръбопровода и потекоха едни води…. с бяла мътилка и привкус. Въпреки филтъра!

Купихме система за обратна осмоза, за да пречистим водата от тръбопровода.. Но в тази вода нямаше никакви микроелементи. При скъпите системи с платкова електролиза, се оказа невъзможна тази функция без електролити във водата. И тъкмо да купим и минерализиращ филтър, изникна първата информация за водорода.
     Оказа се, че няма никакви научни публикации по света за ползите от пиенето на алкална вода, както се рекламират скъпите машини. НО, ЗА ВОДОРОДНАТА ВОДА  … има доста.
    Открихме, че за около 300 лв. можем да си направим също толкова полезна и наситена с водород вода, както и с машините за хиляди долари, от които текнаха едни води… с мътилка и привкус.

ИСТИНАТА Е, ЧЕ...

Съвременният свят ни залива с множество вредни за здравето фактори, някой от които са продукт на технологичното развитие, а други не се налагат по чисто икономически интереси на световните корпорации. Такива са излишно медикаментозно лечение, добавки към храните, ГМО и хибридни сортове, електромагнитно облъчване, замърсени въздух и вода, хроничен стрес породен от необходимостта за постоянен избор на някакви “правилни решения” с цел не само физическо (както е било при нашите прадеди), но и за икономическото ни и социално оцеляване.

НО ВИНАТА НЕ Е ТВОЯ

            Ако се замислим, болшинството отгоре изброените вредни фактори имат един общ знаменател. И това са парите. Повечето от тези фактори съществуват защото някой, някъде иска да печели още повече пари. Никой по света не се интересува дали ние ще бъдем повече или по-малко болни. Живеем в ерата на самоопазването. Интелигентните хора анализират информацията която ни заобикаля, правят си изводи и действат така че да спасят себе си и децата си въпреки глобалната преса от вредни фактори.

КАКВО ДА НАПРАВИШ?

      Можеш да избягаш от някои от вредните фактори чрез различни диети, прием на витамини и хранителни добавки, преместване по-екологично място за живеене, напускане на свръхстресогенна работа, ползване на разни пречиствателни системи за въздух и вода и т.н.

      Но, можеш и да компенсираш в голяма степен вредното въздействие на нашето ежедневие чрез неутрализиране и извеждане на свободните радикали по един много лесен начин. Без тежки диети, без скъпи хранителни добавки, без  драстични промени в обичайният ритъм на живот.

РЕШЕНИЕТО Е:

ДА ПИЕШ ВОДА. ДА!

Обикновена питейна вода обогатена с водород.

ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ ОТ МНОЖЕСТВО НАУЧНИ ПРОУЧВАНИЯ НАПРАВЕНИ ОТ УЧЕНИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.

Ше ги намерите в елоктронната книга „Ползите от пиенето на водородна вода“ – безплатен бонус при покупката на кана за насищане на вода с водород.

КАК ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ ТАЗИ КАНА

Ето ползите за организма при приемането на обогатена с водород вода:

Като следствие ще бъдеш по работоспособен

Ще имаш по-стабилна имунна система
Ако имаш някакви заболявания сигурно ще забележиш как постепенно симптомите „олекват“ и ще се чувстваш все по-здрав
Ако тренираш усилено, ще забележиш по-високи спортни резултати.

С каната за водородна вода ще имаш възможност да снабдиш с по-добро здраве цялото си семейство. За 13 мин ще имаш 1.6 литра водородна вода, достатъчен прием за един човек на ден

Предимствата на КАНАТА не могат да се отрекат:

Кана за водородна вода

Готов ли си заедно да тръгнем по този път на ежедневно преоткриване на по-доброто здраве?

И ЕТО КАКВО СЛЕДВА...

КАНА ЗА ВОДОРОДНА ВОДА

Сега имаш 2 ВЪЗМОЖНОСТИ.

Първата е да приемеш информацията, която научи и да не направиш нищо. Да продължиш да живееш със своите свободни радикали, увреждащи всяка една твоя клетка и да разчиташ на всевъзможни диети, безброй хранителни добавки и да се надяваш някой друг да помисли за твоето здраве.

ВАРИАНТ ДВЕ Е да предприемеш действие сега, да поемеш контрола, да възстановиш психическото и физическото си здраве, да намалиш стареенетом да повишиш спортните си постижения и като цяло да се почувстваш по-жизнен и по-работоспособен.

А единственият начин да направиш това е, като се възползваш от  ефективността на водородната вода произведена в кухнята или офиса от каната за обогатяване на обикновена питейна вода с молякулярен водород.

ПОРЪЧАЙ СЕГА И ВЗЕМИ КАТО БОНУС ЕЛЕКТРОННА КНИГА „ПОЛЗИТЕ ОТ ПИЕНЕТО НА ВОДОРОДНА ВОДА“

Все още не си убеден?

Ако направиш поръчката си днес, ще ти дам ДВА ЕКСЛУЗИВНИ БОНУСА:

Електронна книга „Ползите от пиенето на водородна вода“ – на стойност 10 лв. – получаваш БЕЗПЛАТНО

pH лентички 80 броя за измерване pH на водата, която пиеш на цена 12 лв. – получаваш БЕЗПЛАТНО!

TDS метър само за 9 лв вместо за 18лв – спестяваш 8 лв.
Един допълнителен филтър за каната за 19 лв вместо за 25 лв – спестяваш 6 лв.
Бутилка за водородна вода вместо за 145 само за 120 лв – спестяваш 25 лв
Две бутилки за 220 лв – спестяваш 70 лв
Или ако купиш само сега можеш да спестиш от бонуси до 114 лв.

НЕ ГУБИ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ, ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД:

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Цена на пакета след края на Промоцията:

367.00 лв

Подобри си здравето. Вземи сега на специална цена Кана за водородна вода

С бонус 1:  Електронна книга „Ползите от пиенето на водородна вода“ на цена 10 лв – получаваш БЕЗПЛАТНО

С бонус 2: 80 бр. pH лентички за измерване на водата която пиеш на стойност 12 лв – получаваш БЕЗПЛАТНО

Убедени сме в ефективността на водородната вода и ако не си доволен можеш до 14 дни да върнеш каната и да си получиш парите обратно.

поеми контрола над СВОЕТО здраве

Започни от днес!

Не мисли повече... няма какво да изгубиш!
Инвестирай в твоето здраве!

Редовна цена Кана + Книга + pH ленти:

367.00 лв.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА

Мнения на специалисти за ефекта на водородната вода върху тялото

Dr. Jill C. Carnahan, MD, ABIHM, IFMCP

Louisville, CO 80027, United States

Водородът може да ускори възстановяването, свързано със спорта. Доказано е, че водородната вода намалява мускулната умора при елитни спортисти след интензивни упражнения. Това е така, защото намалява натрупването на млечна киселина, което подобрява мускулната функция.

Д-р Джил Карнахан е експертен консултант по функционална медицина и лекува заболявания, свързани с околната среда.

Dana G. Cohen, MD

Manhattan, New York City, Unated State

Д-р Дана Коен практикува интегративна медицина в частна клиника в сърцето на Манхатън. Коен получава медицинска степен от Медицинския факултет на университета “Сейнт Джордж”, завършва 3-годишно пребиваване по вътрешни болести в Медицински център Олбани и е сертифицирана от Американския съвет по вътрешни болести през 1998 г. Тя е съавтор на книгата QUENCH : Победете умората, отслабнете и излекувайте тялото си чрез новата наука за оптимална хидратация 

Dr. David Jockers

 Breinigsville, PA 18031, Unated States

Пиенето на качествена вода е от решаващо значение за вашето здраве и благополучие. Използването на добра система за филтриране може да поддържа тялото ви чрез премахване на химикали и токсини от водата. За да надградите ползите от водата и да подобрите здравето си, аз също препоръчвам да пиете водородна вода, която е чиста вода с допълнителна водородна молекула. Опитайте водородна вода днес, за да изпитате всички предимства, за които сте научили днес.

Д-р Дейвид Джокърс е обнадежден да види как хората достигат своя здравен потенциал в ума, тялото и духа. Той е водещ на популярния подкаст „Dr Jockers Functional Nutrition“ и автор на най-продаваните книги „The Keto Metabolic Breakthrough“ и „The Fasting Transformation“.