Прочистващ комплекс – Extract Cleanse Plus, My Real Way

Прочистващ комплекс – Extract Cleanse Plus, My Real Way

Превенция и почистване на организма с широк спектър на различни етапи:

  • при инвазии и инфекции;
  • кожни проблеми;
  • подобряване на чревната микрофлора;
  • действие за пречистване на кръвта;
  • ефект на изхвърляне на жлъчката

90.00 лв.

Изчерпан

Изчерпан

Прочистващ комплекс – Extract Cleanse Plus, My Real Way

Повече за продукта

Описание

Комплексът съдържа 100% екстракти от растения. Синергията на растителните компоненти създава неблагоприятна среда за паразити, като не им позволява да се задържат в тялото и внимателно да ги премахват от тялото.

Състав на антипаразитен комплекс EXTRACT cleanse PLUS

Екстракт от семена от тикви (lat.Cucurbita pepo) – Благодарение на съединенията на кукурбитин, които се срещат в тиквените семки, тиквените семки са ефективни антихелминтни средства, потвърдени от множество изследвания. Екстрактът от тиквени семки е богат на биологично активни вещества и в допълнение към антипаразитното си действие осигурява противоязвен, хепатопротективен, жлъчно-изтласкващ ефект; намалява пролиферацията на клетките на простатата; има противовъзпалителен ефект, особено при заболявания на простатата и пикочната система.

Екстракт от листа от папая (lat.Carica papaya) – Лечебните свойства на листата от папая са известни от дълго време и са широко използвани в аюрведичната и традиционната медицина. Листата от папая имат голям терапевтичен потенциал при язви и гъбични кожни заболявания. Резултатите от in vitro проучванията потвърждават наличието на антихелминтни съединения в химичния състав на растенията. Богат на компоненти, папаята оставя помощ за укрепване на имунната система, облекчаване на възпалителните процеси, възстановяване на ендокринната система, предотвратяване на тумори с различна етиология, включително рак на шийката на матката, гърдата, черния дроб, белия дроб и панкреаса. Ензим папаин, който допринася за усвояването и усвояването на протеини, е включен във фармацевтичния състав на лекарства за подобряване на храносмилането.

Екстрактът от корен от джинджифил (lat.Zingiber officinale) е мощен имуномодулатор и антисептик. Растението има противовъзпалителни, антибактериални, антимикробни, антиоксидантни и жлъчно-изтласкващи свойства. Проучванията in vivo и in vitro показват с 100% резултат, че екстрактът от корен от джинджифил подтиска оцеляването и размножаването на паразити. Горчивите ензими, които се намират в корена, създават потискащ ефект върху нервната система на паразитите; потискане на тяхната дейност; да направи невъзможно паразитите да се размножават; инхибира растежа на бактериите; имат парализиращо въздействие върху ларвите на хелминти. Коренът от джинджифил е ефективен срещу широк кръг паразити.

Екстрактът от чесън (lat. Allium sativum) има антимикробно и антибактериално действие върху грам-положителните и грам-отрицателните бактерии, протозои, вируси, хелминти. Чесънът осигурява антипаразитен ефект, дължащ се на фитонцидите, секретирани от растението – биологично активни съединения, които притежават силна антибиотична активност, убивайки и потискайки растежа и пролиферацията на бактерии и паразити. Фитонцидите на чесъна потискат активността на някои туморни ензими, предпазват клетките от увреждане на свободните радикали и тежките метали. Чесънът увеличава устойчивостта към настинки и други инфекциозни заболявания; регулира процесите на регенерация на кожата, почиства порите на кожата и поддържа нормализирането на чревната микрофлора.

Екстракт от ананас (lat.Ananas comosus) – Антипаразитният ефект на екстракт от ананас в висока концентрация се осигурява поради съдържанието на бромелаин в него – вещество с висока биологична активност и способно бързо да очиства организма от паразити и техните метаболитни продукти ,

Екстрактът от надземна част от пелин (lat.Artemisia absinthium) има значително антибактериално действие срещу повечето патогени, предаванис храни; действа като важно антимикробно средство срещу много щамове на грам-отрицателни и грам-положителни бактерии; има способността да инхибира техния растеж. При 100% концентрация той дава добър ефект в сравнение с лекарството на Албендазол. Висока антиоксидантна активност на екстракта от пелин се осигурява поради високото съдържание на флавоноиди.

Екстракт от корен от Smilax (лат.Sarsaparilla) – широко използван в медицината и има противовъзпалителни, дезинфекциращи, диуретични, жлъчно-изхвърлящи, пречистващи кръвта свойства; нежно премахва токсините от тялото и ускорява процеса на оздравяване. Корените на Сарсапарила съдържат сапонини, чийто синергичен ефект помага на организма да абсорбира другите лекарства по-ефективно. Пречистващите кръвта свойства на растението го правят незаменим, когато приемате силни болкоуспокоителни, радиация и химиотерапия. В традиционната медицина се използва за лечение на проказа, тумори, рак, псориазис и ревматизъм.

Екстрактът от кора – Ръждивият бряст (lat.Ulmus fulva) – Кората на дървото е богата на химичен състав и има силно антибактериално, диуретично, стягащо, обезболяващо, възстановително, отхрачващо, оздравително и омекотяващо действие.

Производител на Пептиди „My Real Way“ Белгия.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Състав

Състав

Употреба

Употреба

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top