Пептиди MyRealWay Кидни „KidneyTIDE PLUS“ 30 капсули

Пептиди MyRealWay Кидни „KidneyTIDE PLUS“ 30 капсули

Многокомпонентен пептиден комплекс Кидни KidneyTIDE PLUS е ефективен и надежден начин за защита от заболяване на бъбреците и нормализиране на бъбречната функция.

90.00 лв.

Пептиди MyRealWay Кидни „KidneyTIDE PLUS“ 30 капсули

Повече за продукта

Описание

Ефективността на Многокомпонентен пептиден биорегулатор Кидни KidneyTIDE PLUS се дължи на:
Иновационна съставляваща на биорегулатора Кидни KidneyTIDE PLUS се явява въвеждането в организма на комплекс физиологично активни нискомолекулярни биосинтезирани пептиди NW,притежаващи избирателно действие върху клетъчните структури на бъбреците с цел нормализация на техния метаболизъм и активация на отделителната функция на бъбреците.

Физиологично активен нискомолекулен комплекс от биосинтезирани пептиди NW – действат селективно върху клетъчната структура на бъбреците, за нормализиране на техния метаболизъм и активиране на бъбречната екскреторна функция. Използваните в KidneyTIDE PLUS пептиди с къса верига са напълно безопасни, защото са естествени метаболити на организма.

L-Аргинин – аминокиселина, естествено витаминоподобно вещество, което играе важна роля в цикъла на уреята, в резултат на което изчиства тялото от протеиновите шлаки.

L-Аргининът е жизнено-важен донор на азотен оксид и важен имуномодулатор. Стимулира производството на растежен хормон – един от ключовите елементи за нормално протичане на метаболизма. Подобрява реологичните свойства на кръвта, като по този начин намалява риска от образуване на кръвни съсиреци и атеросклеротични плаки.

Екстракт от листа на Мечо грозде – съдържа комплекс от естествени биологично активни вещества с диуретични, бактерицидни и антисептични свойства, предотвратяващи развитието на възпаления в уринарния тракт чрез унищожаване на патогенни бактерии.

Цинков глюконат – биодостъпна форма на основния микроелемент цинк, необходима за работата на ензимите, които контролират трансфера на генетична информация, биосинтеза на протеини и процесите на възстановяване в организма. Цинкът участва в много биохимични процеси, повишава антиоксидантната защита на тялото, подобрява имунитета и ускорява метаболизма на мазнините.

Селенометионин – естествена аминокиселина, органична биодостъпна форма на селен – основен микроелемент, който подпомага борбата със свободните радикали и възстановява кръвоснабдяването в тъканите.

Витамин С (аскорбинова киселина) – мощен антиоксидант. Регулира кръвосъсирването и нормализира пропускливостта на капилярите. От съществено значение за кръвта, има противовъзпалително действие и антиалергични ефекти. Повишава устойчивостта на организма към инфекции и намалява ефектите от въздействието на различни алергени. Предпазва стените на кръвоносните съдове от отлагането на холестеролни плаки.

 

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Състав

Пептиден комплекс NW –   Натурален премикс, състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от бъбречни тъкани, L- аргинин, Мечо грозде (Arctostaphylos uva-ursi) – екстракт от листа, Цинков глюконат, Селенометионин, Витамин С, Калциев хидрофосфат.
Капсулата се състои от хипромелоза – специален стабилен полимер от растителен произход.

Опаковка: 30 капсули.

KidneyTIDE PLUS е произведено в Литва за MyRealWay Белгия.

Употреба

KidneyTIDE PLUS е предназначен :

– За профилактика на бъбречни заболявания;
– За подпомагане лечението на хроничен гломерулонефрит, пиелонефрит и цистит;
– Като спомагателно средство след операции на бъбреците и пикочните пътища;
– За предотвратяване на уринарни нарушения при заболявания на простатата при мъже;
– Като превантивно средство срещу хипертония, белодробна и сърдечна недостатъчност.

Начин на употреба: По 1 капсула на ден в продължение на един месец, 20-30 минути след хранене с достатъчно количество вода.  Продължителна употреба на добавката е разрешена от 2 до 3 месеца.

Противопоказания

Противопоказания

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top