Пептиди MyRealWay Кидни „KidneyTIDE PLUS“ 30 капсули

Пептиди MyRealWay Кидни „KidneyTIDE PLUS“ 30 капсули

Многокомпонентен пептиден комплекс Кидни KidneyTIDE PLUS е ефективен и надежден начин за защита от заболяване на бъбреците и нормализиране на бъбречната функция.

80.00 лв.

  Поръчка без регистрация


  * Наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на поръчката.

  Пептиди MyRealWay Кидни „KidneyTIDE PLUS“ 30 капсули

  КУПИ

  Повече за продукта

  Описание

  Ефективността на Многокомпонентен пептиден биорегулатор Кидни KidneyTIDE PLUS се дължи на:
  Иновационна съставляваща на биорегулатора Кидни KidneyTIDE PLUS се явява въвеждането в организма на комплекс физиологично активни нискомолекулярни биосинтезирани пептиди NW,притежаващи избирателно действие върху клетъчните структури на бъбреците с цел нормализация на техния метаболизъм и активация на отделителната функция на бъбреците.

  Физиологично активен нискомолекулен комплекс от биосинтезирани пептиди NW – действат селективно върху клетъчната структура на бъбреците, за нормализиране на техния метаболизъм и активиране на бъбречната екскреторна функция. Използваните в KidneyTIDE PLUS пептиди с къса верига са напълно безопасни, защото са естествени метаболити на организма.

  L-Аргинин – аминокиселина, естествено витаминоподобно вещество, което играе важна роля в цикъла на уреята, в резултат на което изчиства тялото от протеиновите шлаки.

  L-Аргининът е жизнено-важен донор на азотен оксид и важен имуномодулатор. Стимулира производството на растежен хормон – един от ключовите елементи за нормално протичане на метаболизма. Подобрява реологичните свойства на кръвта, като по този начин намалява риска от образуване на кръвни съсиреци и атеросклеротични плаки.

  Екстракт от листа на Мечо грозде – съдържа комплекс от естествени биологично активни вещества с диуретични, бактерицидни и антисептични свойства, предотвратяващи развитието на възпаления в уринарния тракт чрез унищожаване на патогенни бактерии.

  Цинков глюконат – биодостъпна форма на основния микроелемент цинк, необходима за работата на ензимите, които контролират трансфера на генетична информация, биосинтеза на протеини и процесите на възстановяване в организма. Цинкът участва в много биохимични процеси, повишава антиоксидантната защита на тялото, подобрява имунитета и ускорява метаболизма на мазнините.

  Селенометионин – естествена аминокиселина, органична биодостъпна форма на селен – основен микроелемент, който подпомага борбата със свободните радикали и възстановява кръвоснабдяването в тъканите.

  Витамин С (аскорбинова киселина) – мощен антиоксидант. Регулира кръвосъсирването и нормализира пропускливостта на капилярите. От съществено значение за кръвта, има противовъзпалително действие и антиалергични ефекти. Повишава устойчивостта на организма към инфекции и намалява ефектите от въздействието на различни алергени. Предпазва стените на кръвоносните съдове от отлагането на холестеролни плаки.

   

  Допълнителна информация

  Тегло 0.1 kg

  Състав

  Пептиден комплекс NW –   Натурален премикс, състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от бъбречни тъкани, L- аргинин, Мечо грозде (Arctostaphylos uva-ursi) – екстракт от листа, Цинков глюконат, Селенометионин, Витамин С, Калциев хидрофосфат.
  Капсулата се състои от хипромелоза – специален стабилен полимер от растителен произход.

  Опаковка: 30 капсули.

  KidneyTIDE PLUS е произведено в Литва за MyRealWay Белгия.

  Употреба

  KidneyTIDE PLUS е предназначен :

  – За профилактика на бъбречни заболявания;
  – За подпомагане лечението на хроничен гломерулонефрит, пиелонефрит и цистит;
  – Като спомагателно средство след операции на бъбреците и пикочните пътища;
  – За предотвратяване на уринарни нарушения при заболявания на простатата при мъже;
  – Като превантивно средство срещу хипертония, белодробна и сърдечна недостатъчност.

  Начин на употреба: По 1 капсула на ден в продължение на един месец, 20-30 минути след хранене с достатъчно количество вода.  Продължителна употреба на добавката е разрешена от 2 до 3 месеца.

  Противопоказания

  Противопоказания

  Мнения на клиенти

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

  Възможно е да харесате и…

  Заглавие

  Go to Top