Пептиди MyRealWay Ливър „LiverTIDE PLUS“ 30 капсули

Пептиди MyRealWay Ливър „LiverTIDE PLUS“ 30 капсули

Многокомпонентен пептиден комплекс LiverTIDE PLUS е 100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за подкрепа на структурата и функциите на черния дроб, ефективен, безопасен и надежден начин за защита на черния дроб от неблагоприятните ефекти на клетъчно ниво.

80.00 лв.

Пептиди MyRealWay Ливър „LiverTIDE PLUS“ 30 капсули

Повече за продукта

Описание

Многокомпонентен пептиден биорегулатор Ливър LiverTIDE PLUS съдържа селективно действащи иновационни пептиди, обогатени с с комплекс ингредиенти за нормализация работата на черния дроб, активация на обмяната на веществата и подобряване метаболизма на клетките на черния дроб.

Ефективността на  Многокомпонентен пептиден биорегулатор Ливър LiverTIDE PLUS се дължи на: Пептиден комплекс NS/1, ефективно и безопасно нормализиращи обмена на вещества в черния дроб и извежданена продуктите на метаболизма, комплекс от физиологично активни нискомолекулярни биосинтезирани пептиди за реализиране на защитно въздействие, повишаващо устойчивостта на клетките на черния дроб към действието на различни увреждания и нормализация на тяхната функционална активност.

Метионин е незаменима аминокиселина, която трябва да постъпва постоянно в организма заедно с храната. Явява се като основа за множество жизненоважни процеси, участва в синтеза на биологично важни съединения и обезвреждането на токсините, забавя отлагането на излишните мазнини в черния дроб, индуцира ефектите на хормоните и витамините В12, С и В9 (фолиева киселина);

Екстракт от семена на Бял трън – хепатопротектор с доказана защита на черния дроб на клетъчно ниво;

Фолиева киселина (витамин В9)– взема активно участие в процесите на регулиране функциите на органите на кръвотворенето, оказва антианемично действие, влияе на функциите на червата и черния дроб, повишава съдържанието на холин в черния дроб и предотвратява мастната инфилтрация, поддържа имунната система, способства нормалното образуване и функциониране на белите кръвни телца;

Пиридоксин хидрохлорид (витамин В6) участва в белтъчния и мастния обмен, стимулира производството на киселини от жлезите на стомашната лигавица, антитоксичната функция на черния дроб, инхибира развитието на атеросклероза. Лечебните дози на пиридоксина въздействат на регулиращите механизми на централната нервна система;

Тиамин хидрохлорид (витамин В1) играе важна роля във въглехидратния, белтъчния и мастния обмен, влияейки на обмена на веществата, поддържа нормалната работа на нервната система, сърцето и съдовете, състоянието на лигавицата на стомашно-чревния тракт и органите на дишането, запълва недостигът от витамини при цироза на черния дроб, продължителни хронични заболявания и инфекции, хроничен алкохолизъм, повишена функция на щитовидната жлеза, с успех се използва при комплексно лечение на язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника, синдром на раздразнено дебело черво и дисбактериоза, подобрява състоянието при депресия, повишава защитните сили, стимулира умствената активност.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Състав

Пептиден комплекс NS / 1  –  природен премикс се състои от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъкани на черния дроб, Метионин, Мляко екстракт от бял трън семе, Витамин B9, Витамин В6, Витамин В1, Дикалциев фосфат.

Капсулата се състои от  хипромелоза  – специален стабилен полимер от растителен произход.

Опаковка: 30 капсули.

LiverTIDE PLUS е произведено в Литва за MyRealWay Белгия.

Употреба

LiverTIDE PLUS е предназначен :

– За поддържане на здрав черен дроб;
– За профилактика на хроничен хепатит, цироза, холецистит, билиарна (жлъчна) дискинезия;
– За предпазване от увреждане на черния дроб от токсични вещества, алкохол и наркотици;
– За предотвратяване появата на хроничен хепатит, намаляване на токсичните ефекти при прием на силни антивирусни и противовъзпалителни медикаменти.

Начин на употреба: По 1 капсула на ден в продължение на един месец, 20-30 минути след хранене с достатъчно количество вода. Продължителна употреба на добавката е разрешена от 2 до 3 месеца.

Противопоказания

Противопоказания

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top