Пептиди MyRealWay Мемори „MemoryTIDE PLUS“ 30 капсули

Пептиди MyRealWay Мемори „MemoryTIDE PLUS“ 30 капсули

Многокомпонентен пептиден комплекс Мемори MemoryTIDE PLUS е надежден и ефективен физиологично обоснован продукт, за стимулиране на максимална себереализация на човешкото тяло и активно творческо дълголетие.

80.00 лв.

Пептиди MyRealWay Мемори „MemoryTIDE PLUS“ 30 капсули

Повече за продукта

Описание

Мемори MemoryTIDE PLUS с уникално съчетание насочено към активация на висшите функции на главния мозък чрез действието на комплекса невропептиди и специално подбрани невропротектори и невростимулиращи компоненти.

Невропептиден комплекс, комбиниран с пептиден комплекс NB – защитават клетките на мозъчната кора, подобряват функциите на мозъка, стимулират образуването на “следи” в паметта (т.нар. “процес на запаметяване”), подобряват паметта и интелектуалните способности, улесняват процесите на учене, анализиране и възпроизвеждане на информация.
L-аргинин, витамин С, цинков глюконат и екстракт от Ginkgo biloba – осигуряват многостепенна антиоксидантна защита на мозъчните клетки от оксидативен стрес и вредните ефекти на свободните радикали. Участват в снабдяването на мозъчните клетки с кислород и защитават от мозъчно пренатоварване, като по този начин се предотвратява стреса и преждевременното стареене.
Витамини от група В – витамин В1 (тиамин хидрохлорид), витамин В2 (рибофлавин), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) – активират предаването на нервни импулси между невроните за нормализиране на паметта, мисленето и ученето.

 

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Състав

Пептиден комплекс NB  – естествен премикс, състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъканите на мозъка, L- аргинин, Витамин Ц, Цинков глюконат,Екстракт от гинко билоба, Витамин В1, Витамин В6, Витамин B2, Дикалциев фосфат, Калиев йодид.

Капсулата се състои от хипромелоза – специален стабилен полимер от растителен произход.

Опаковка: 30 капсули.

MemoryTIDE PLUS е произвен в Литва за MyRealWay Белгия.

Употреба

Предназначение на Мемори MemoryTIDE PLUS:

 • – Подобрява паметта и способността за запомняне на информация;
  – Повишава концентрацията;
  – Подобрява ефективността на мозъчната дейност;
  – Повишава съзнанието и психическата яснота;
  – Предотвратява развитието на Синдром на хроничната умора и депресия;
  – Увеличава общата устойчивост на организма към екстремни условия.

Начин на употреба: По 1 капсула на ден в продължение на един месец, 20-30 минути след хранене с достатъчно количество вода. Продължителна употреба на добавката е разрешена от 2 до 3 месеца.

Противопоказания

Противопоказания

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top