Пептиди MyRealWay Мено „MenoTIDE PLUS“ 30 капсули

Пептиди MyRealWay Мено „MenoTIDE PLUS“ 30 капсули

Многокомпонентен пептиден комплекс Мено MenoTIDE PLUS е 100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за подкрепа на женското здраве по време на менопаузата. Безопасен и ефективен начин за изграждане на един ресурс за здравеопазване, опазване и удължаване на младостта и красотата на жените.

80.00 лв.

  Поръчка без регистрация


  * Наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на поръчката.

  Пептиди MyRealWay Мено „MenoTIDE PLUS“ 30 капсули

  Повече за продукта

  Описание

  Многокомпонентен пептиден биорегулатор Мено MenoTIDE PLUS е насочен към поддържане на функционалната активност на яйчниците, предупреждение и забавяне на процесите на тяхното стареене.

  Ефективността на Многокомпонентен пептиден биорегулатор Мено MenoTIDE PLUS се дължи на:

  Пептиден комплекс NH с разклонена верига, който се явява безупречна и безопасна алтернатива на широко използваната в периода на менопауза – заместителна хормонална терапия. Пептидната биорегулация на обменните процеси в яйчниците способства нормализацията на яйчниковите цикли, изработката на естроген и прогестерон, като осигурява доближаване до физиологичната норма на показателите на здрава жена. При това, корекцията на хормоналната недостатъчност помага не само за остраняване на непосредствените климактерични нарушения, но и предупреждава за развитието на този фон на сериозни заболявания;

  Чрез съчетаването на витамини С, Е, А и цинков глюконат става усилване на функциите на антиоксидантна защита от свободно-радикално окисление, което уврежда клетъчните мембрани и съпровожда всички процеси на дегенеративни възрастови изменения.Витамини С, Е, А и цинков глюконат съвместно обезпечават многостепенната защита на тъканите на яйчниците, стабилизирайки мембраните на клетките, тяхната вътрешна и външна среда.

  Екстрактът от Червена детелина (Trifolium pretense), представлява супер концентрат от естрогеноподобни вещества – фитоестрогени, способни да намалят влиянието на естрогенозависимите менопаузни симптоми, в това число и да намалят честотата и силата на „приливите”, без нежелани странични действия.

  Антианемичното действие на  железен фумарат е насочено към корекция свързана с нарушенията в менструалния цикъл от желязодефицитна анемия, намалявайки тежестта на такива менопаузални симптоми като: слабост, уморяемост, световъртеж, тахикардия, болезненост и сухота на кожата.

  Регулацията на обмена на калция и фосфора от витамин Д, предупреждаващо и спиращо развитието на остеопорозата. Ролята на витамин Д е сложно да бъде оценена. Работата почти на 3% от генома на човека се регулира от неговите метаболити.

  Допълнителна информация

  Тегло 0.1 kg

  Състав

  Пептиден комплекс NH  –  природен премикс, състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от яйчникови тъкани, Витамин C, Витамин Е, Витамин А, Цинков глюконат, Екстракт детелина, Железен фумарат, Дикалциев фосфат, Витамин D.

  Капсулата се състои от  хипромелоза  – специален стабилен полимер от растителен произход.

  Опаковка: 30 капсули.

  MenoTIDE PLUS е произведен в Литва за MyRealWay Белгия.

  Употреба

  MenoTIDE PLUS е продукт, подходящ при:

  –  Дисфункция на яйчниците;

  – Нарушения в менструалния цикъл от различно естество;

  – Разстройства при менопаузата;

  – “Горещи вълни” и нощно изпотяване;

  – Атаките на виене на свят, депресивно настроение и чувство на слабост;

  – Депресия, емоционален стрес;

  – Превенция на усложнения при менопаузата – остеопороза, атония на пикочния мехур;

  – Предотвратяване на преждевременно стареене;

  – Намалено либидо.

  Начин на употреба: По 1 капсула на ден в продължение на един месец, 20-30 минути след хранене с достатъчно количество вода. Продължителна употреба на добавката е разрешена от 2 до 3 месеца.

  Противопоказания

  Противопоказания

  Мнения на клиенти

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

  Възможно е да харесате и…

  Заглавие

  Go to Top