Пептиди MyRealWay Брейн „BrainTIDE PLUS“ 30 капсули

Пептиди MyRealWay Брейн „BrainTIDE PLUS“ 30 капсули

Многокомпонентен пептиден комплекс Брейн BrainTIDE PLUS е 100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за за профилактика и възстановяване на когнитивните възможности на човека. Обогатен неврозащитен комплекс, ефективен и безопасен при превенция и нормализиране на познавателните способности на съвременните хора.

80.00 лв.

Пептиди MyRealWay Брейн „BrainTIDE PLUS“ 30 капсули

Повече за продукта

Описание

Динамиката на съвременният живот, преумората, нервният стрес, професионалното и емоционално претоварване, отрицателните емоции, нерационалното хранене са способни да провокират когнитивни разстройства. Профилактиката на ослабените когнитивни възможности на човека със съвременни средства и методи с доказана ефективност на действие позволява да се предотврати достигането на необратими повреди.

Като основа при изработката на Брейн BrainTIDE PLUS е предложен невропептиден комплекс, действието на който е усилено чрез съчетаването на синергично действащи компоненти с доказана ефективност на нормализиращо въздействие при нарушения на мозъчното кръвообръщение, нарушения на клетъчните мембрани, стените на кръвоносните съдове и капиляри.

Ефективността на Многокомонентен пептиден биорегулатор Брейн BrainTIDE PLUS е обусловена от:

Постъпването в организма на Пептиден комплекс NB/1 с разклонена верига – аналог на природните аминокиселини на човека, невропептиден биорегулатор, преобладаващо насочен към клетките на кората на главния мозък, въздейства за нормализация и възстановяване на естествените процеси без каквито и да е нежелателни взаимодействия и алергии; Въвеждането на условно незаменимите аминокиселини Л-аргинин за стимулация на ангиогенезата – процес на образуване на нови кръвоносни съдове в тъканите на главния мозък и Л-тирозин за сваляне на синдрома на професионално изтощение, умствена умора с доказани антистресови и антидепресивни действия; Общо действие на комплекса естествени антиоксиданти – цинков глюконат, витамини А и Е, които не само възпрепятстват развитието на свободнорадикалните процеси и кислородния глад в тъканите на главния мозък, но и притежават съдоразширяващи и антитромботични свойства; Витамин В12 е важен за нормализацията на мозъчното кръвообръщение. Той участва синтеза на формените елементи на кръвта и хемоглобина. В синергизъм с фолиевата киселина витамин В12 стимулира кръвотворенето, участва в образуването на червени и бели кръвни телца. Витамин В12 отговаря за нормалната работа на мозъка, добрата памет, антистресова защита, също и за профилактика на депресия, склероза и старческо слабоумие.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Състав

Състав

Употреба

Употреба

Противопоказания

Противопоказания

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top