Пептиди MyRealWay „DetoxiTIDE PLUS“ 30 капсули

Пептиди MyRealWay „DetoxiTIDE PLUS“ 30 капсули

Многокомпонентен пептиден комплекс Детокси DetoxiTIDE PLUS е модерен начин за укрепване на защитните сили  на човешкото тяло.

80.00 лв.

Пептиди MyRealWay „DetoxiTIDE PLUS“ 30 капсули

Повече за продукта

Описание

Многокомпонентния пептиден биорегулатор Детокси – DetoxiTIDE PLUS e съвременно, иновативно средство за корекция на средата за качествено усвояване на храната. Подпомага процесите на детоксикация на вътрешната среда на организма и укрепване на защитните му сили. Уникален комплекс от специално разработени физиологично активни нискомолекулярни пептиди NL. Притежава избирателно, ефективно и безопасно въздействащи на клетъчните структури на имунната система. Подпомага нейните основни функции – откриване, изолация и унищожение на чужди агенти с помощта на неспецифични и специфични механизми.

Физиологично активен нискомолекулен комплекс от биосинтезирани Peptides NJ – селективно, ефективно и безопасно повлияват клетъчните структури на имунната система с цел активиране на основната й функция – да идентифицира, изолира и унищожава чужди агенти, като използва неспецифични и специфични механизми.

Метионин – основна аминокиселина, която трябва постоянно да се доставя в организма чрез храната. Представлява основа за протичане на много жизненоважни процеси и синтез на важни съединения. Участва в образуването на фосфолипидите и изхвърлянето на токсичните продукти. Метионинът действа като хепатопротектор и е успешно използван за лечение на чернодробни заболявания (цироза, алкохолна хепатопатия, хроничен хепатит). Подобрява детоксикиращата функция на черния дроб.

Хлорела – едноклетъчно зелено водорасло, което съдържа повече от 50% протеини, 30% въглехидрати, 10% мазнини (полиненаситени до 80%) и до 10% минерали. Протеините на водораслите съдържат повече от 40 аминокиселини, включително всички незаменими за човека. За сравнение, в пилешкото и говеждото месо има около 26% протеини.  Хлорелата е мощен антиоксидант. Тя съдържа значителни количества витамини А, С, Е, К и от група В. Богата е на минерали – желязо, магнезий, калций и цинк, бета-каротен, полиненаситени мастни киселини и хлорофил. Биологичната й роля е да стимулира имунната система да неутрализира различни токсини, включително тежки метали. Също така има и противовъзпалителни, антибактериални и антивирусни свойства.

Витамин В6 (Пиридоксин хидрохлорид) – участва в метаболизма на протеините и мазнините. Един от многото ензими, свързани с обмена на аминокиселини, участващи в образуването на урея, никотинова киселина и серотонин. Стопира развитието на атеросклероза. Витамин B6 подпомага функцията на черния дроб да неутрализира отпадните вещества. Предотвратява и намалява токсичните ефекти при хора, приемащи високи дози антибиотици и лекарства против малария и туберкулоза за продължителен период от време.

Тиамин хидрохлорид (Витамин B1) –  контролира най-важните процеси на производство и биосинтез на вещества, участващи в метаболизма на въглехидратите, нуклеиновите киселини, протеините и липидите. Стимулира детоксикацията на черния дроб, подпомага предаването на нервните импулси по влакната от клетки в мозъка и обратно към органите и тъканите.

Витамин С – естествен антиоксидант, участващ в образуването на съединителната тъкан и метаболизма на протеините, въглехидратите, липидите и нуклеиновите киселини. Влияе положително върху регенеративни процеси и помага за адаптиране на тялото към променящите се условия на околната среда. Стимулира имунната система и подпомага детоксикиращата функция на черния дроб.

Детокси – DetoxiTIDE PLUS  е произведено в Литва за MyRealWay България.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Състав

Пептиден комплекс NJ  –  природен премикс, състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъкани на черния дроб, Метионин, Хлорела, Витамин В6, Витамин В1, Витамин Ц, Дкалциев фосфат.

Капсулата се състои от  хипромелоза  – специален стабилен полимер от растителен произход.

Опаковка: 30 капсули

Детокси – DetoxiTIDE PLUS е произведен в Литва за MyRealWay Белгия.

Употреба

DetoxiTIDE PLUS е предназначен за:

– Като корекция на диета;

– За подобряване на функциите на органи и системи: имунна система, жлъчно-чернодробна система, храносмилателна система и антиоксидантна система;

– За да се увеличи устойчивостта на организма към инфекциозни заболявания;

– За намаляване периода на възстановяване след заболявания;

– Увеличаване способността на организма да се съпротивлява на фактори на околната среда;

– Засилване на имунната система, която е намалена от различни фактори (ултравиолетови лъчи или йонизиращо лъчение, прием на лекарства за химиотерапия, продължително лечение с антибиотици, както и токсични ефекти на съединенията, съдържащи се във въздуха и в организма – фунгициди, инсектициди, пестициди, тежки метали );

– За профилактика при преждевременно стареене.

Начин на употреба: По 1 капсула на ден в продължение на един месец, 20-30 минути след хранене с достатъчно количество вода. Продължителност на употреба на добавката – разрешена от 2 до 3 месеца.

Противопоказания

Противопоказания

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top