Пептиди MyRealWay Дуоденум – „DuodenumTIDE PLUS“ 30 капсули

Пептиди MyRealWay Дуоденум – „DuodenumTIDE PLUS“ 30 капсули

Многокомпонентен пептиден комплекс Дуоденум – DuodenumTIDE PLUS е 100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за подкрепа на структурата и функциите на дванадесетопръстника, надежден и ефективен при защита на централните органи на храносмилателната система.

80.00 лв.

Пептиди MyRealWay Дуоденум – „DuodenumTIDE PLUS“ 30 капсули

Повече за продукта

Описание

Многокомпонентен пептиден биорегулатор Дуоденум – DuodenumTIDE PLUS е разработен с цел профилактика и диетфонова корекция на възпалителните процеси в централния орган на храносмилането – дванадесетопръстника.

Ефективността на Многокомпонентен пептиден биорегулатор ДуоденумDuodenumTIDE PLUS се дължи на:

Използването в качеството му на база, на иновационният уникален комплекс от физиологично активни нискомолекулярни биосинтезирани пептиди NT, които са способни ефективно и избирателно да въздействат на структурно-функционалната организация на дванадесетопръстното черво. Аминокиселините в пептидния комплекс действат като естествени метаболити на организма, което позволява да осъществяват нормализираща и възстановяваща биорегулация – съвършено безопасно;

Л-треонин, участва в строежа на мускулния протеин.  Поддържа протеиновия баланс в организма, подобрява състоянието на сърдечно-съдовата система, черния дроб, централна нервна система и имунната функция, участвайки в образуването на антитела. Участва в синтеза на витамини и последваща неутрализиране на токсини, образуващи се в хода на тяхната преработка. Нормализира функционалната активност на стомашно-чревния тракт;

Екстрактът от корени на Артишок има богат и балансиран състав от хранителни елементи. Съдържа белтъци, въглехидрати, мазнини, органични киселини, желязо, калциеви соли, фосфати, витамини В1, В2, С, В3, Р, каротин и инулин. Те подпомагат решаването на проблеми свързани с повишени показатели на киселинността на стомашния сок. Имат благоприятно въздействие при жлъчно-каменна и бъбречно-каменна болести, атеросклероза, хепатит, алергии с различен произход.

Комплексът витамини от група В –  витамин В1, В6, В12 и фолиева киселина, отлично се представят при терапия на дуоденита и подобряват обменните процеси в лигавицата на дванадесетопръстника;

Тиамин хидрохлорид (витамин В1), играе определяща роля в процесите на въглехидратния метаболизъм, оказващи антиоксидантно действие и моделиращи предаването на нервни импулси. Тиамин се приема при язва на стомаха, хроничен гастрит, ентероколит, при комплексна терапия на цироза на черния дроб и хепатит. Има свойството да нормализира стомашния сок, двигателната функция на стомаха и червата.

Цианокобаламин (витамин В12),  Подпомага чернодробнуте функци,  спомагателно средство при омазняване на черния дроб. Повишава потреблението на кислород от клетките при остра и хронична хипоксия, укрепва имунитета.

Пиродоксин хидрохлорид (витамин В6), В организма играе важна роля в обмена на аминокиселини и в протеиновия обмен изобщо, в работата на нервната система. Нарушението му срива нормалния ход на храносмилането. Витамин В6 помага на организма да противостои на стреса.

Фолиевата киселина – витамини от групата В (витамин Вс, В9) се отнасят към жизнено важните полипептиди, участващи в процеса на деление на клетките. Фолиевата киселина като важен елемент на метаболизма в синергизъм с цианкобаламин (витамин В12) стимулира кръвотворенето, а съвместно с витамин В6 нормализира обмена на холестерина и мастния обмен.

Дуоденум – DuodenumTIDE PLUS е произведен в Литва за „My Real Way“ Белгия

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Състав

Пептиден комплекс NT  –  природен премикс, състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъкани на дванадесетопръстника, L-треонин, Артишок екстракт от корен, Витамин В1, Витамин В12, ,Витамин В6, Витамин B9, Витамин В12.
Капсулата се състои от  хипромелоза  – специално стабилна полимер от растителен произход.

Опаковка: 30 капсули.

Дуоденум – DuodenumTIDE PLUS е произвен в Литва за MyRealWay Белгия.

Употреба

DuodenumTIDE PLUS е презназначен за:

– За подпомагане при възпаление на дванадесетопръстника, нарушение  на лигавицата (дуоденит, дуоденостаза, гастродуоденит);
– За предотвратяване на по-високи нива на стомашната киселинност;
– Като помощно средство за пептична язва.

Начин на употреба: По 1 капсула на ден в продължение на един месец, 20-30 минути след хранене с достатъчно количество вода. Продължителна употреба на добавката е разрешена от 2 до 3 месеца.

Противопоказания

Противопоказания

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top