Пептиди MyRealWay Имун „ImmuneTIDE PLUS“ 30 капсули

Пептиди MyRealWay Имун „ImmuneTIDE PLUS“ 30 капсули

Многокомпонентен пептиден комплекс Имун ImmuneTIDE PLUS е ефективен начин за предотвратяване на сезонни остри респираторни инфекции и подкрепа състоянието на имунната система в случай на хронични инфекциозни и възпалителни заболявания.

80.00 лв.

Пептиди MyRealWay Имун „ImmuneTIDE PLUS“ 30 капсули

Повече за продукта

Описание

Многокомпонентен пептиден комплекс Имун ImmuneTIDE PLUS е комплекс от специално разработени физиологично активни нискомолекулярни пептиди NL, избирателно, ефективно и безопасно въздействащи на клетъчните структури на имунната система, отговорни за неспецифичния имунен отговор.

Уникален набор от специално създадени физиологично активни нискомолекулни пептиди NL, които са безопасни за организма и ефективно въздействат върху клетъчната структура на имунната система.

Пурпурна Ехинацея – известен имуностимулатор и природен антибиотик, съдържащ полифеноли с широк спектър от физиологично важни действия. Полифенолите са в състояние да поддържат функциите на имунната система: увеличават броя на левкоцитите (белите кръвни клетки) – защитници на тялото срещу бактериални и вирусни инфекции и паразитни инвазии; стимулират производството на интерферон в организма – специфичен протеин, който предпазва клетките от вируси и притежават противовъзпалително действие. Полифенолите на Echinacea purpurea засилват защитата на организма. Тяхната висока ефективност е доказана не само срещу вируси, но и срещу бактериите, причиняващи възпаление на дихателните пътища, пикочните пътища и кожата.

Витамин С – мощен антиоксидант, водоразтворим витамин, който реализира активността си в междуклетъчното пространство. Играе важна роля за защита срещу уврежданията от свободните радикали. Ускорява възстановителните процеси, повишава устойчивостта към инфекции и понижава ефектите от въздействието на различни алергени.

L-аргинин – Биологичната му роля при хората е свързана със синтеза на азотен оксид. Като негов предшектвеник аминокиселината е важна за стабилната работа на имунната система, обезпечавайки нейната активност спрямо чужди клетки, включително микроби.

Витамин А – участва в редукционните процеси, допринася за регулиране на протеиновия синтез и подпомага нормалния метаболизъм. Необходим е за растежа на новите клетки и забавя процесите на стареене. От съществено значение е за нормалното функциониране на имунната система и е неразделна част от процеса на контрол на инфекциите.

 

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Състав

Пептиден комплекс NL  –  природен премикс, състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъкани на тимусната жлеза, Ехинацея пурпура, Витамин Ц, Витамин А, L-аргинин, Цинков глюконат, Дикалциев фосфат.

Капсулата се състои от хипромелоза – специален стабилен полимер от растителен произход.

Опаковка: 30 капсули.

ImmuneTIDE PLUS е произвено в Литва за MyRealWay Белгия.

Употреба

Употреба

Противопоказания

Противопоказания

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top