Пептиди MyRealWay Лоуацид „LowacidTIDE PLUS“ 30 капсули

Пептиди MyRealWay Лоуацид „LowacidTIDE PLUS“ 30 капсули

Многокомпонентен пептиден комплекс Лоуацид LowacidTIDE PLUS е ефективен начин да се нормализират структурните и функционални дейности и за коригиране на нарушения при хроничен гастрит с ниска киселинност.

80.00 лв.

Пептиди MyRealWay Лоуацид „LowacidTIDE PLUS“ 30 капсули

Повече за продукта

Описание

Многокомпонентен пептиден биорегулатор Лоуацид LowacidTIDE PLUS с обоснован механизъм за целево специфично въздействие за стимулация на структурно-функционалната активност и корекция на нарушенията в лигавицата на стомаха при хроничен гастрит с понижена киселинност

Ниско молекулен комплекс от биосинтезирани пептиди NS – възстановява клетките на стомашната лигавица и тяхната функционалност, посредством активиране на метаболитните процеси и стимулиране на протеиновия синтез. Пептидите се състоят от набор от аминокиселини, които са естествени метаболити на тялото и са напълно безопасни за здравето.

L-аргинин – аминокиселина, която защитава стомашната лигавица, подпомага микроциркулацията и действа като имуномодулатор. Играе важна роля в цикъла на уреята за неутрализиране на токсичните протеини.
Шишарки от хмел – съдържат биологично активни съединения, сред които витамини, флавоноиди, етерични масла и танини, които имат антиалергични, седативни, антиспазматични и аналгетични свойства. Не дразнят стомашната лигавица и спомагат за заздравяване на капилярите.

Витамин В1 (Тиамин хидрохлорид) – ефективен при стомашна язва, хроничен гастрит и ентероколит. Подпомага лечението на цироза на черния дроб и хепатит, заради способността си да нормализира киселинността на стомашния сок, подвижността на стомаха и работата на червата.
Витамин В6 (Пиридоксин хидрохлорид) – активира метаболизма на протеините и помага на организма да издържи на стреса. Недостигът му увеличава риска от развитие на гастрит с намалена стомашна секреция, ентерит и болести на черния дроб.

Дикалциев фосфат – една от най-бионаличните форми на калций, която лесно се абсорбира от тялото, вземайки участие в поддържането на клетъчната хомеостаза. Намалява секрецията на стомашен сок и вероятността от дисфункция на червата.

 

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Състав

Пептиден комплекс NS  –  природен премикс,състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъкани на стомаха, L-аргинин, Обикновен хмел, Витамин В1, Витамин В6, Дикалциев фосфат.

Капсулата се състои от  хипромелоза  – специален стабилен полимер от растителен произход.

Опаковка: 30 капсули.

LowacidTIDE PLUS  е произведено в Литва за MyRealWay Белгия.

Употреба

LowacidTIDE PLUS е предназначена за:

– Профилактика появата на хроничен гастрит с ниска киселинност;
– Намаляване подвижността на червата, придружена със запек;
– Предотвратяване влошаването на чревната подвижност при пациенти в старческа възраст;
– Повишаване на апетита и загуба на тегло поради нарушения в процесите на храносмилане и абсорбция.

Начин на употреба:
Възрастните приемат в продължение на 1 месец вътрешно, по 1 капсула дневно, 30 минути след ядене, с достатъчно количество вода. Допуска се по-продължителен прием на препарата до 2-3 месеца като профилактично средство при нарушено храносмилане и за удължаване фазата на ремисия на заболяването.

Противопоказания

Противопоказания

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top