Пептиди MyRealWay Панкреа „PancreaTIDE PLUS“ 30 капсули

Пептиди MyRealWay Панкреа „PancreaTIDE PLUS“ 30 капсули

Многокомпонентен пептиден комплекс Панкреа PancreaTIDE PLUS е 100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за подкрепа на структурата и функциите на панкреаса, ефективен, безопасен и надежден начин за възстановяване на структурата и функционалните дейности на панкреаса, като стимулира секреторните му функции и нормализира процеса на храносмилането.

80.00 лв.

Пептиди MyRealWay Панкреа „PancreaTIDE PLUS“ 30 капсули

Повече за продукта

Описание

Многокомпонентен пептиден биорегулатор Панкреа –  PancreaTIDE PLUS е с целево специфично въздействие. Той помага за подобряване синтеза на храносмилателни ферменти в клетките на панкреаса и нормализация на процесите на храносмилане.

Ефективността на Многокомпонентен пептиден биорегулатор Панкреа PancreaTIDE PLUS се дължи накомплекс от физиологично активни нискомолекулярни биосинтезирани пептиди NX.  Те притежават избирателно действие върху клетките на панкреаса, с цел ускоряване процеса на тяхното възстановяване и нормализация на въглехидратния обмен. Те са кратки пептиди, които са естествени метаболити в организма, ефективни и безопасни при приемане.

Екстракт от семена на Сминдух (Trigonella foenumgraecum ) –  тонизира работата на сърцето, богат е на слизести вещества, оказва хипотензивно и пикочогонно действие. Намаля нивото на холестерина и захарта в кръвта;

L-аргинин –природно витаминоподобно вещество, повишава концентрацията на инсулина и инсулиноподобния фактор на растежа в плазмата на кръвта, подобрява азотистия баланс при онкологично болни;

 Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) играе важна роля в обмена на аминокиселини и в белтъчния обмен в организма. Той е важен за работата на нервната система, помага на организма да се противопоставя на стреса. Съвместно с фолиевата киселина нормализира обмена на холестерола и мастния обмен. Необходим е за нормалната репродуктивност на ферменти в панкреаса.

Калциев хидрофосфат и калциев глюконат – източници на биодостъпен жизненоважен за организма минерал калций. Те са въведени за нормализация на калциевия обмен в организма, необходим за нормалната работа на сърдечно-съдовата система. Калцията е важен компонент в системата за съсирване на кръвта, активатор на ферменти и хормони, помага за регулиране нивото на холестерол в кръвта.

Хром пиколинат – нетоксичен и безопасен източник на микроелемента хром, регулира нивото на глюкозата в кръвта, усилвайки действието на инсулина в организма.

Панкреа „PancreaTIDE PLUS“  е произведен в Литва за „My Real Way“ Белгия.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Състав

Пептиден комплекс NX  –  природен премикс, състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъкани на панкреаса, Сминдух екстракт от семена, L-аргинин, Витамин В6, Калциев хидрогенфосфат, Калциев глюконат, Хром пиколинат.

Капсулата се състои от  хипромелоза  – специален стабилен полимер от растителен произход.

Опаковка: 30 капсули.

Панкреа „PancreaTIDE PLUS“  е произведен в Литва за „My Real Way“ Белгия.

Употреба

Употреба

Противопоказания

Противопоказания

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top