Пептиди MyRealWay Проста – „ProstaTIDE PLUS“ 30 капсули

Пептиди MyRealWay Проста – „ProstaTIDE PLUS“ 30 капсули

Многокомпонентен пептиден комплекс Проста – ProstaTIDE PLUS е ключ към стабилна функция на мъжката пикочно-полова система, отлично спомагателно средство за предотвратяване и корекция на заболявания на простатата.

90.00 лв.

Пептиди MyRealWay Проста – „ProstaTIDE PLUS“ 30 капсули

Повече за продукта

Описание

Многокомпонентен пептиден биорегулатор Проста – ProstaTIDE PLUS, разработен специално за запазване на мъжкото здраве и отличаващ се с физиологично обоснован многокомпонентен рецептурен състав за целево специфично въздействие, представлява ценно спомагателно средство за профилактика и корекция на заболяванията на простатата.

Нискомолекулен пептиден комплекс от биосинтезирани пептиди NI – активират потенциала на клетъчна регенерация на простатата и стената на пикочния мехур; намалява интензивността на възпалението; нормализира кръвообращението в тези органит.

Сао Палмето (Serenoa repens) – има анти-андрогенни, диуретични, противовъзпалителни и тонизиращи свойства. Забавя метаболизма в простатата и уродинамиката.

Комплекс от L-аргинин и цинков глюконат – предотвратява появата и намалява тежестта на патологичните симптоми при развитието на заболявания на простатата.

Витамини А и Е – осигуряват антиоксидантна защита на клетките на простата от патологичните ефекти на свободните радикали.

Селенометионин – източник на жизненоважния минерал селен, нужен за правилно протичане на антиоксидантните процеси.

Проста – ProstaTIDE PLUS е произведен в Литва за „My Real Way“ Белгия.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Състав

Състав

Употреба

Употреба

Противопоказания

Противопоказания

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top