Начало/Пептидни биорегулатори, Женска полова система/Пептиди MyRealWay Жени “WomanTIDE PLUS” 30 капсули

Пептиди MyRealWay Жени “WomanTIDE PLUS” 30 капсули

Пептиди MyRealWay Жени “WomanTIDE PLUS” 30 капсули

  • Жени WomanTIDE PLUS е 100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за подкрепа на структурата и функциите на женската полова система
  • Успешно се прилага при нарушения в менструалния цикъл от различно естество, възпалителни заболявания на женските репродуктивни органи (фиброматоза, ендометриоза), нарушение на функцията на яйчниците, намалено либидо

80.00 лв.

Пептиди MyRealWay Жени “WomanTIDE PLUS” 30 капсули

Повече за продукта

Описание

Пептиди MyRealWay –  Жени “WomanTIDE PLUS” 30 капсули

Многокомпонентен пептиден биорегулатор Жени WomanTIDE PLUS е пептиден комплекс NG – натурален премикс, състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъканите на женската полова система, притежаващи избирателно действие върху клетките на ендокринните жлези и женските репродуктивни органи, насочени към регулация на тяхната функционална активност и профилактика на възпалителни и туморни процеси в матката и яйчниците;

Ацетил L-карнитин е отговорен за процесите на енергообразуване, важен за стабилизацията на психоемоционалният статус на жените;

Златен корен (Rhodiola rosea) – екстракт, има положително влияние върху функциите на половите жлези и детеродните органи на жените, отличава се с адаптогенно, невропротекторно, кардиопротекторно, антидепресивно и стрес-защитно действие.

Цинков глюконат е важен микроелемент за процесите на кръвотворене, формиране на ДНК, регенерация на нервните клетки и активността на фермента супероксидисмутаза, мощен антиоксидант.

В комплекса взаимодействат цинков глюконат и витамин Е и осъществяват съвместна антиоксидантна защита на клетките, насочена към стабилизация на клетъчните мембрани, и предупреждение за образуването в тях на свободно-радикални дефекти. В гинекологичната практика витамин Е се приема за нормализация на менструалния цикъл, повишаване на вероятността за забременяване, облекчаване симптомите на климакса.

Фолиева киселина – витамини от група В (витамин Вс, В9) е необходима за растежа и развитието на кръвоносната и имунната система, способства за развитието на плода.

Витамин В12 участва в синтеза на основните компоненти съставляващи мембраните на нервните влакна, оказвайки невропротекторно действие.

Железен фумарат е източник на биодостъпна форма на желязото, насочена към ликвидация на желязодефицитната анемия и свързаните с това проблеми на бърза уморяемост и окислителен стрес.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Състав

Състав

Употреба

Употреба

Противопоказания

Противопоказания

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top