Пептиди MyRealWay Паратироид „ParathyroidTIDE PLUS“ 30 капсули

Пептиди MyRealWay Паратироид „ParathyroidTIDE PLUS“ 30 капсули

Паратироид ParathyroidTIDE PLUS е 100% натурален пептиден комплекс  за поддържане на структурата и функцията на паращитовидните жлези и възстановяване естественото усвояване на калций. Незаменим при облекчаване на симптомите на остеопороза и заболявания на костите.

90.00 лв.

Пептиди MyRealWay Паратироид „ParathyroidTIDE PLUS“ 30 капсули

Повече за продукта

Описание

За нормализиране на работата на паращитовидните жлези,  съпътстващо подпомагане на заболявания, свързани с недостатъчно  усвояване на калций.  Пептидът Паратироид ParathyroidTIDE PLUS се препоръчва за профилактика на възрастови изменения и регулацията на обмена на калций, зависещи от функцията на паращитовидните жлези, в качество на спомагателно средства за лечение на заболявания на парощитовидната жлеза за сметка на стимулация на производство на собствени хормони, от паращитовидните жлези, регулиращи баланса на калций. Ефективен при заболявания съпроводени с дефицит на калций,  повишена потребност на калций , като остеопороза, в периоди на оздравяване след увреждане на костите, операции на ставния апарат. Паратироид ParathyroidTIDE PLUS се препоръчва също  при намаляло съдържание на калций в организма, при малабсорбция в стомашно-чревния тракт, бъбречна недостатъчност, дефицит на витамин Д и др.

Нискомолекулен пептиден комплекс от биосинтезирани пептиди NC / 1 – допринася за активиране потенциала за регенериране на паращитовидните жлези. Възстановява регулирането на продукцията на специфични хормони, нормализира кръвообращението в тялото и показателите за антиоксидантна защита.

Калциев карбонат и калциев цитрат – източници на бионаличен калций, който има за цел да попълни дефицита на минерала в организма, причинен от недостатъчен прием на храни, богати на калций и / или проблеми с неговата абсорбция. Нормализират производството на паратиреоидни хормони, регулиращи калциевия баланс.

Витамин D3 – важен фактор за активиране доставянето на калций до вътреклетъчния флуид на стомашно-чревния тракт, който нормализира калциевия баланс в организма и нивото на паратиреоидни хормони.

Витамин К2 – участва в калциевия метаболизъм и образуването на клетки от костната тъкан.
Магнезиев оксид – включен във формулата, за да намали образуването на калциев оксалат и да предотврати появата на уролитиаза (бъбречно каменна болест).

 

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Състав

100% натурален Пептиден комплекс NC/1- природен премикс, състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъкани на парощитовидна жлезаКалциев карбонатТрикалциев цитрат Магнезиев оксид Витамин K2 Витамин D3.

Капсулата е изработена от  хипромелоза  – специален стабилен полимер от растителен произход, позволяващ  пептида  да стигне до тънките черва и там да се усвои пълноценно.

Опаковка: 30 капсули.

ParathyroidTIDE PLUS е произведено в Литва за MyRealWay Белгия.

 

Употреба

Употреба

Противопоказания

Противопоказания

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top