Време за приготвяне 45 минути

Съставки:

  • Риба; пъстърва или скумрия: 500 – 600 гр. за 4 порции
  • Безглутенови макарони от боб Крамас. Един пакет е достатъчен за 4 порции
  • Белени домати
  • Кисели краставички
  • Печени червени чушки
  • Лук
  • Магданоз
  • Маслини
  • Девисил

Приготвяне:

Изпечете почистената риба във фурна или на скара. Почистете от кости. Постаряйте се да не я раздробявате на ситно. В тенджера се завира подсолена вода (около 3 пъти повече от количеството макарони). Поставете безглутеновите макарони и варете 3 – 5 минути. Извадете и изплакнете със студена вода за прекъсване на термичната обработка. Върнете в тенджерата и добавете ябълков оцет или лимонов сок, зехтин, лук и магданоз. Оставете няколко минути да поеме подправките. След това смесете с нарязаните зеленчуци и парчетата риба и овкусете при необходимост. Поставете няколко парченца риба отгоре.

Добър апетит с нашите безглутенови продукти!